Український Монреаль
-
«Відстояти Україну» в Канаді - це звісно сильно. Знаєте, все залежить від того, звідки дивишся: для тих хто залишився в Україні, таких як ви і я вважають сцикунами, а подекуди і зрадниками. Бо кинули країну у важкий час. Тому давайте ви не будете тут розкидатися такими фразами, бо і на вас можна такий же пост накатати.
-
Отож, у багатьох є причини не прийти. Хтось працює, хтось хворіє, хтось з дитиною сидить, хтось поза межами країни. А якась Ізабелла всім роздає ярлики
-
Та байдуже на всіх, я б пішов, якби не хворів, а так єдина розвага це чатики засирати:(
-
отож в чаті і показуємо один одному.. в Канаді морду бити на вулиці навіть москалю заборонено.. вони цим і користуються..
-
я як би не розумію, що це взагалі за карта ось і цікавлюся.
-
А ми ходили. І ходимо. Але на кожен протест не прийдеш. А коли отак всіх обливають лайном, то знаєте, більше бажання ходити не додається.
-
Ну, що поробиш(
-
та і на параді одні відбиті обісцяні дідугани з бабами були + їхні лічинки які крім zvo більш букв не знають.
-
Для мене було показником кількість людей, що вийшла на дворічну річницю повномасштабного вторгнення. Було дуже видно, скільком людям дійсно неоднаково. Коли склалися обставини, вийшли тисячі. Тому нехай не розповідає яка ми якась не така нація
-
Варто пам‘ятати той факт, що ця Ізабель вже стоїть на якомусь місці і втрачати їй немає чого після 20 років тут, а людям як ми які приїхали, варто зачіпитися за роботу/пр/курси тд. Це я не виправдовую нікого, але розумію чому так сталося.
-
це не ярлики.. неприємно самим визнавати, що більшість з нас, вибачайте, по#уїсти.. на словах, як там.. ти лєв толстой..
-
Це же не російськае шества. і українці там ішли. Який сенс там протестувати? Протi чего?
-
Що там були українці-малоймовірно!!! А от що ви «козачок засланий» -навіть не сумніваюсь!!!
-
ладно.. припиняємо черговий срач.. просто не спиться.. )))
-
Мм перекручування… Обожнюю
-
неприємно, скажіть? доводиться виправдовуватись..
-
Ви похуіст - от і кажіть за себе. Не треба за всіх розписуватися.
-
а відповідь зможете дати?
-
паляниця
-
Хотіла б я почути від вас «паляниця»!!!
29 Jan 2023, 07:13
195346/236416
about an hour ago