Український Монреаль
-
Панове вітаю, хто користувавсь міжнародними пер6казами, який свіфт в Банку Монреалю?
-
дякую!
-
А хтось знаходив собі парт тайм онлайн курсі французької? Не ті що від міфі, а якісь інші
-
Це було 2 роки тому. Може зараз щось інакше
-
Так, бо треба відкрити файл (фото і тд). Але моєму сину нічого не перевіряли по факту (кров чи рентген) - просто заповнили форму.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка Це медогляд який потрібно пройти (протягом 90 днів), потрібно брати з собою дитину (2 роки)? Дякую
-
Кров і флюшку не роблять. файл і огляд лікаря
-
Так треба. Буде ще коротке опитування лікаря
-
Піар не дадуть, але вона може бути твоїм спонсором на подачу піар
-
І це доречі не швидко😂
-
Федерали там не стльно менше
-
Я так розумію по укр програмі тут мертві бджоли не гудуть…
-
Порадьте будь-ласка, бухгалтер не вірно порахувала декларацію, дуже сильно відрізняється від того що порахував Квебек, і тепер коли намагаємось знайти пояснення каже «ми не ведемо самостійних розрахунків і не перевіряємо даних, поданих вашими роботодавцями. Ви отримали Avis de cotisation і там є розписана детально вся інформація щодо ваших доходів і чому саме така сума. Щодо додаткових пояснень, телефонуйте до Ревеню. Телефон вказано у листі. Ця інформація є конфіденційною і лише після перевірки ваших ідентифікаційних даних, ви отримаєте вичерпну інформацію». Що робити у такому випадку? Бо порахувати невірно я би зміг самостійно…
-
Ноуп. Топай в магаз) у мене франсе сьогодні