Український Монреаль
-
А Ви доктор?
-
Те, що ви радите-це небезпечно для життя інших
-
Хто Вас так образив, що Ви така груба завжди? Я ж не можу себе ненавидити.
-
Хто запитував про українські книжки, бібліотеку...є великий вибір для всіх
-
В Jean coutu багато сонцезахисних кремів : la Roche posay, Vichy, eucerin, neutrogena......
-
Люди, скажіть будь ласка, чую постійно про повищенну стипендію францізасіон від квебеку, що то воно є? Як правильно називається і як податися на неї?
-
Це було для того щоб бралася засмага
-
Да коли сильне сонце, краще зовсім не виходити
-
На оліях воно ж все аж шкварчить, ще більше горить, ніж без олії
-
Я кокосовою олією деколи користуюсь вдома, але не ризикую літом коли сильне сонце з нею виходить.
-
Не все було так погано))
-
Це якщо отримуєш допомогу по безробіттю і йдеш на францезасьйон, через сервіс Квебек
-
Westmount.
-
Можна це фото файлом будь ласка?🔥🔥🔥
-
Приходьте до аптеки , де працюють українці Консультації безкоштовні, як і у всіх аптеках 370 Av. Victoria, Westmount, QC H3Z 2N4
-
Тви щр фазанів не бачили чи що?
-
Вітаю! Шукаю будь-яку роботу в Монреалі або за містом з можливістю проживання, є досвід роботи водієм будь-яких видів категорій також працював в аграрній сфері по всій Європі. Мінімальні знання англійської мови
-
Вітаю всіх! Напишіть, будь ласка, у приватні повідомлення, хто (або знає когось) може поставити печатку завірення перекладу з іспанської на англійську декількох моїх документів. Вони вже перекладені, їх тільки треба перевірити на переклад (якщо є таке бажання, тому що я сам перекладач цих двох мов та зробив його) та, головне, поставити авторизовану в Канаді (Монреалі) печатку/підпис. Я звертався до декількох компаній, але проблема навіть не в тому, що вони хочуть рахувати свій новий переклад, а в тому, що просять надіслати самі документи, а ціни не дають. Я пропонував надати вид документів, щоби сказали хоч приблизно, скільки це коштуватиме, але все одно не дають, а передавати власні дані всім підряд також немає бажання. Дуже дякую заздалегідь!
-
Ходить їжу шукає😂
-
Можуть жити на пустих клаптиках землі ,никатись в кущах. Біля мене тут теж бігають інколи в кот де неж
29 Jan 2023, 07:13
195885/236524
43 minutes ago