Український Монреаль
-
Доброго дня. Підкажить будь ласка. Дитині подовжила дію паспорта тепер треба новий перміт бо той що видали в аеропорту по старим срокам дійсний. Де то я можу отримати новий? на якому сайті?
-
До речі. При покупці машини carfax не є гарантією що машина не була в аваріях. Буває шо тачку витянули, покрасили і кинули на продаж. Існує прилад який міряє товшину краски. За образець беруть товшину краски на даху - бо його зазвичай не перекрашують. І перевіряють по боках. Якщо товщина краски не заводська то є велика вірогідність шо тачку били. Обов'язково треба перевірити чи нема ржі на несущіх елементах конструкції бо двері чи крило можете поставити інше, а ось каркас замінити не вдастся. Взагалі в YouTube повно відео гайдів як перевірити тачку перед покупкою. Чому б це не зробити бо гроші вкладаєте.
-
Можна. Але треба проходити тех огляд. А там наприклад виявится що в машині поставили нові подушки безпеки не сертифіковані чи шось інше. То доведется це замінювати. Ціна роботи механіка ві 50 до 100$ год. Плюс запчастини. Плюс знов плати за тех огляд. Коротше кажучи це лотерея де можна програти. Воно вам треба?
-
Так SAAQ знає скільки приблизно має коштувати машина такої марки, року випуску, та кілометражу. І обдурити державу тут не вийде. А податок - ну ті ж самі 15% від ціни. Може сбір якийсь, але то невелика сумма. Я якшо чесно не пам'ятаю, а гуглити ви не гірше мене мабудь вмієте.
-
Маленькі крамниці де невелика кількіть клієнтів не можуть швидко все продати. А викидати не будуть бо гроші в товар вложені. В епікюр принаймні багато людей ходить, тобто там вони швидко розпродають. Хоча я і там просрочку знаходив. Але в значно меншій кількості.