Український Монреаль
-
ну я про вимоги щодо рандомізованного подвійно засліпленного плацебо контрольованного клінічного тестування=)
-
Боже, прочитав спочатку ліки та вагини... Треба йти спати
-
Ну то завжди так, бо впливання різне
-
Так, але вимоги все ж таки є )
-
Якщо він тільки не в долі з фармкомпаніями
-
Я не про колег
-
вимоги до тестувань різні значно менші ніж до ліків
-
Технічно бад має пройти сертифікацію що він не шкідливий і його можна приймати всередину. Але не доводить ефективність😂
-
Особисто я пʼю магній на майже постійній основі в можу сказати, що він точно діє 😂
-
Не тільки. Там же ще перелік дієвих речовин та їх кількість (Катерина це краще опише). Але так, взагалі то Ви праві. Мабуть ще є дія при застосуванні. Лінь Сертифікати шукати.
-
Так, тому що це не ліки
-
Там все просто базується на базі досліджень, що хтось колись робив
-
Авже ж))
-
Дивно
-
Ні)
-
Ви цим заробляєте/заробляли?
-
Доброго дня,шукаю роботу з прибирання. Маю досвід роботи в готелі також прибирала квартири. Англійська базова. Знаходжусь в Монреаль. Дякую за будь-яку інформацію 🌹🌹
-
В Indeed пропишіть l'entretien ménager і відсилайте своє резюме, але вказуйте лише досвід в прибиранні
-
Пошукайте на індід, там багато вакансій саме з прибирання) зробить супер коротке резюме та додайте листа до заявки. Також можна зареєструватися на сайтах типу нашого кабанчика) можливо, так буде швидше але не буде так багато роботи спочатку. Якщо щось десь почую, напишу
-
Віддаємо диван за символічну ціну. Кому ціково - пишіть у особисті
29 Jan 2023, 07:13
196325/237062
about 2 hours ago