Український Монреаль
-
St. Petersbourg +1 514-363-9652 maps.app.goo.gl/VYMUN6py186qwBsa9
-
Обісрали гречку(
-
Всім добрий день. Хтось може сказати де в Монреалі купили нормальну гречку,а не те,шо на фото,бо то якась маса аморфна,а не греча. Навіть не запашна. Але треба якесь перевірене місце,бо самі немісцеві,не буде багато часу на пошуки(
-
А треба повідомлювати ircc що продовжив паспорт?
-
До кінця дії паспорту
-
Дають на дію паспорту. Якщо оновити паспорт то можна продовжити на три роки
-
Всім привіт, може хто знає, дадуть ворк перміт в аеропорту на 3 роки, якщо паспорт закінчується через пів року?
-
Водолій, Рак, Діва, Козеріг, Овен, Риби
-
Друзяки, 23 грудня лечу в Польщу і буду повертатись до Монреалю 10 січня і так, як я рибка і хочу почистити карму…. Хочу запитатись чи комусь щось потрібно купити з Польщі, бо буду робити закупи, то можу і Вам щось необхідне взяти. Короче кажучи, якщо комусь щось треба, то кричіть🥹
-
Яке зниження?😂 ви про що?😂😂
-
Купити чи не купити ?
-
Відповіла вище, не тегнуло вас. Ви питали про центри допомоги?… зараз набагато менше ніж літом, але є 5225 Ch. de la Côte-des-Neiges, Montréal, QC H3T 1Y1 Otel Terrasse та церква св Міхаїла 2388 Iberville Street, Montreal, Quebec, H2K 3C6
-
Не знаю. Я лише тиждень в Монреалі.
-
Можно у гугл мапс написати food bank, і показує поблизу вас варіанти
-
А який зараз розмір провінційної допомоги?
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, якщо чоловік працює, а я ні, то чи можу на себе оформити провінційну допомогу на себе?
-
Адреси різні, залежить від району де ви жевете. Є деякі, де можливо з будь яких. Наприклад великий фудбанк 1423 Boul Provencher, Brossard, QC J4W 1Z3 , www.211qc.ca/en/food?gclid=Cj0KCQiAm5ycBhCXARIsAPldzoWR9dvhGknwbQnQqZmjYRj2F9G30mKAlVqsnP6JwipGf6k575tUZDQaAgZTEALw_wcB
-
Підскадіть будьлпскп адресу
-
Дайте адресу фудбанку будь ласка
-
Дзвоніть рівно о 8 ранку. Лише так ми змогли додзвонитися і записатися.
29 Jan 2023, 07:13
19679/239164
12 minutes ago