Український Монреаль
-
Вчора попало на очі відео українського юриста про дії структури, яка ‚ловить‘ цивільних для мобілізації. Був невеликий уривок відео де зупинили мікроавтобус з чоловіками, які хотіли виїхати за кордон, їх поставили на коліна, били, знущались. Там було багато подробиць, які не хочу тут детально описувать.. Декількома словами- країна перетворилась на концтабір для чоловіків. Військових в запасі не чіпають, відправляють на фронт в основному цивільне населення, підготовлені люди виловлюють непідготовлених щоб ті воювали. Вроді як закону про те що не можна чоловікам перетинати кордон немає, але він нелегально діє. Плюс ще відмова зараз видавати документи чоловікам за кордоном, неважливо коли людина виїхала за кордон. З нас вже сміються що ми воюєм проти фашизму а у нас у країні фашистський режим… Знаю, що багато зі мною не погодяться, але я це вважаю геноцидом, якого хоче не тільки росія.
-
А я кажу за себе? Я кажу про те що якщо держава кретини і не вміють працювати з групами населення то вона буде таке отримувати. Бо це не працює як виходьте, донатьте а ми в порушення конституції будемо робити дичину.
-
У нас війна!!!! Хлопці гибнуть, а ви тут образливі на нашу державу???? Як вам не соромно? Я виходю щоб не забували в світі що в нас гибнуть діти!!! Не час ображаться на державу!!!
-
А треба було б вже зрозуміти чому дії держави Україна зменшують її підтримку серед людей за кордоном. Всі розуміють про що я думаю.
-
Дуже сумно що мало нас було! Я не розумію цього! Украінці! Де ви? Чим зайняті що не можете прийти?????
-
Я була з чоловіком і друзями і вчора і на 9 травня
-
Так там наче можна переносити ж співбесіду
-
Доброго дня ! Передаю свій бейсмент 2 /1,5: коридор, спальня кухня , вана. Вартість :925₴+ завдаток , також за одноразову плату 500₴ залишимо меблі:2 спальне ліжко, 2 столики в спальні , стіл на кухні і 2 стула , тумба ,тумбочка, світильники, полиці для взуття. На кухні посуд , чайник, гриль кухонний, також на кухні є мікрохвильова та холодильник. Плюс доброму орендареві залишаємо 2 ялинки і ялинкові іграшки.Бейсмент теплий та просторий. Стать не важливо, може бути сімейна пара. Адреса: Montreal , Grand Boulevard 4595 H4B 2Y1. Звертайтесь в приват . Зацікавленим вищою фото.
-
Я вчилася на фул тайм онлайн 6 місяців. Напевне хтось когось незрозумів
-
нові приповзають.. як москалі..
-
-
Привіт, підкажіть будь ласка, чи хтось виїжджав за межі Канади на кілька місяців, ви повідомляли кудись? ( кажуть потрібно звернутися щоб призупинити мед страхування) подільться, будь ласка, власним досвідом 🙏🏻 Дякую