Український Монреаль
-
Добрий ранок, підкажіть, будь ласка, як довго чекати на повернення таксів Квебек? Ми перший раз подавали. Федеральні прийшли одразу, а провінційні-тиша. Чи має прийти якась бумажка підтвердження?
-
Там просить код, який типу теж мав би прийти, але вже два місяці не приходить 🙈 якась головоломка 🤣
-
Має. Можнте спробувати зайти в кабінет ревеню кєбєк
-
Ну про 15 футів написанно на сайті кот де неж. На сайті міста 60 см від вікон/дверей Коротше просто вмикати здоровий глузд та й все😂
-
можна обійти
-
Дякую!
-
Тут своя атмосфера, це нормально:)
-
я живу неподалік пожежної частини.. достатньо кожні 2-3 години щодня чути, як кілька машин з сиренами виїжджають на виклик, щоб зрозуміти, що вони не покататись поїхали..
-
Се ля ві😂
-
Плюсів чимало)
-
В пожежних завжди є робота, будівельники ніколи без діла не сидять, банки видають кредити на ремонти, страховщики свій хліб заробляють, в маркеті мясо продають
-
Та і кухонні аплаянси теж не дуже безпечні.
-
І що що виїзжають? Доречі на медичні виклики через 911 вони теж їздять на всілякий. грилі тут далеко не в лідерах по пожежним викликам. Стара проводка і електричні батареї куди гірше в цьому плані.
-
Духовки до речі, особливо ці конвекційні старі, то узагалі каюк 😂
-
Ніхто ж не каже «о ця духовка чи батарея може бути причиною пожежі тому я не буду її використовувати»
-
нічого.. хтось лишається власного будинку, а хтось ще й сусідів спалить.. давно у нас в чаті дівчина писала, що згоріло все в квартирі?
-
Доброго дня. Віддаю диван. Без запахів, без клопів. Без плям. Диван-книжка розкладний. Дуже легкий в доставці. Розмір квін. Довжина десь 193см. Зверху тканину можна знімати і прати, вона на замочку. Котонова. Забрати треба сьогодні. Символічно $40 дол.
-
Чоловіки, в яких в застосунку «Резерв+» показує статус «у розшуку», можуть звернутися до служби технічної підтримки для виправлення даних, — заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку В когось вже були такі проблеми?😂