Український Монреаль
-
Передавайте вшанування своїй бабусі! Дуже стильна жіночка, бабуся з нею не в'яжеться 🌸
-
Всім привіт,шукаю квартиру біля метро,бажано оранжева лінія
-
Я скидувала $50 і теж TD відразу заблокував
-
Підкажіть, після 31.03 зняти обмеження з WP вже платно??
-
підкажіть можливо хтось знає ....чоловік не здав теоретичну частину на водіння . Йому дали номер, щоб записатися на повторний екзамен, дознонитися неможливо взагалі ..звонить, а воно скидую...И так весь тиждень🥺 Може хтось знає, куди можно поїхати і записатись чи якийсь номер, кто куди дзвонив 🙏🏼
-
Не можемо пройти верифікацію . Дзвонимо , а вони кажуть нічим допомогти не можемо 🤷🏼♀️
-
Якщо ви вже маєте файл в SAQ, то можете зареєструватися онлайн.
-
Можливо зареєструватися в saqclic і онлайн зареєструватися
-
Проблемою зареєструватися ...не проходить, 3 спроби і в блок на добу, знов проблемою в знов в блок. Телефонуемо туди , вони кажуть ( ми не знаємо чому так )
-
Я знімала. 255 доларів заплатила.
-
Потрібно зателефонувати до RAMQ.
-
Доброго вечора, шукаю роботу, мені 24 проживаю біля метро Plamondon , з низьким рівнем англійської ( на етапі навчання) буду вдячний будь-якій інформації. Дякую
-
Їдьте в saaq там вас зареєструють maps.app.goo.gl/bsudnZ1mUVtQipK18?g_st=ic Сюди їздив без запису
-
Потрібна фізична аутентифікація, в сак підіть і скажіть що хочете СААК клік.
-
Давайте оновлю в ваших кольорах
-
а ви на яке прізвище реєструвалися? на дівоче? як у карт- маляді? якщо так, то нічого не вийде- в системі ви записані під дівочим, а не як у паспорті
-
255 заплатила за зняття обмежень ворк пермит після березня 2024. А медогляд майже стільки коштує, я у березні за нього заплатила 250.
-
За мед огляд?
-
Вже другий місяць чекаю на новий воркперміт. Його мають поштою прислати. Якби я знала у березні, зняла б безкоштовно, але прохлопала.
-
Взагалі входить , clinique Rosemont
29 Jan 2023, 07:13
198153/236343
20 minutes ago