Український Монреаль
-
а як довго ви чекали французькі курси онлайн ?
-
Доброго вечора , хтось намагався зареєструватись на іспит водійського посвідчення через квебек сервіс онлайн ? Вже другий раз не вдається . Видає таку помилку «This page contains one or more errors: one or more errors have been detected.» Хоча сто процентів все водив вірно .
-
Пишіть
-
Вже біля 10 людей звідси і з фб написали мені в особисті, що в них та сама ситуація з цією ж дівчиною. Проблема не в грошах(хоча і в них також), а в тому що людина взяла оплату за послуги яких не надала і зникла . Останнього разу відповідала 9 травня. Після цього тиша . Ні по пошті ні по фб, ні по телефону. Вона не надала інфо коли вона подала, як (поштою чи онлайн) , не надіслала копії декларацій , трекінг номеру нічого. За протермінування - штрафи. В особистому кабінеті за цей рік «not received”. Стосовно 8ми тижнів - воно то так, але в колі моїх знайомих і колег отримали вже всі , навіть ті хто подавалися в останній день - отримали вже тиждень тому.
-
Надішлю Вам в пп
-
Uptown В старому порту Атмосфера 10/10 весело, вас розвалюють, дадуть вам барабан африканський і навчать по ньому стукати Дизайн - джунглі, прикольно для тих, хто любить фотографуватися в ресторанах Їжа 0/10 Порції великі, але не смачно Я б відвідала тільки заради атмосфери (Я жила в Африці і куштувала там африканську їжу, я її полюбляю, але там мені не сподобалось)
-
Привіт! Хто вже був в mont Tremblant, де там краще припаркувати машину безпечно
-
Це ж рекламна зйомка .. там не питають що принести, приносять ті блюда які треба засняти для реклами 😀