Український Монреаль
-
Тож по місцю приїздити і вже дивитись по ситуації, я зрозуміла, дякую
-
З волкінами зазвичай де є місця туди і їдеш. Може і за 10 чи 20 км бути.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, хто звертався в walk-in clinic в районі Peirrefonds або десь в окрузі, чи можете щось порадити? Зазделегідь дякую за відповідь 🙏
-
І це має бути безкоштовно чи в залежності від ситуації?
-
Є сайт на якому можна глянути завантаження клініки.. але я не підскажу який саме
-
Якщо є рамкю то безкоштовно. Можете ще подзвонити 811(лінія медсестер) і попросити аройнтмент в клініці. Багато клінік не беруть по живій черзі - тільки запис
-
Англійські приватні школи не субсидюються. Є приватні де 2 сектор, в них навчання доступне по грошам.
-
Вітаю! Підкажіть, хто ходить в автошколу з нуля, чи можливо тільки 5 тижнів провчитись в школі і далі продовжувати навчання самостійно, чи це тепер тільки офіційно повний рік необхідно навчатись?
-
Можна здавати на українській мові. Телефонуйте до них і кажіть , що хочете на укр.мові: дають роздруковані тести на укр.мові.
-
НЕСЛОЖНАЯ ЗАНЯТОСТЬ, с хорошей прибылью (400$ в день) — 1-2 часа в день — Места ограничены Ставь "+" мне в личные
-
Всім привіт. В нашій компанії з'явилась вакансія на посаду Customer Service Manager. Пишить мені в привіт. Дякую.
-
➡Садівництво на даху Palais des congrès de Montréal разом із CSAI Приходьте відкрити чудовий сад у самому серці міста. Якщо ви захоплюєтеся садівництвом - це ідеальний захід для вас! Ви матимете можливість здійснити екскурсію на місці та безкоштовно зібрати різноманітні фрукти, овочі та трави. Не забудьте нанести сонцезахисний крем та взяти з собою капелюх і окуляри для захисту. Ця активність призначена для осіб старше 18 років. Учасникам надаються рукавички та маленька сумка, щоб вони могли забрати трохи зібраного урожаю додому. 🚀Реєстрація: www.eventbrite.ca/e/potager-au-palais-des-congres-de-montreal-tickets-913896167037?aff=oddtdtcreator