Український Монреаль
-
Так, я навіть не стала збирати новий пакет документів на ту допомогу, бо витрати на перший вже займали значну частину від суми допомоги, що б виплатилася протягом трьох років. Спочатку пробувала якось домовитися, але їм потрібен був лише завірений оригінал перекладу. Це означало знову витрати на відправку по Канаді/ в Україну, на переклад та завірення. Тому після купи нервів подарувала їм ті гроші. Які вже зовсім і не гроші, після того, як заплатиш за всі довідки і послуги, щоб їх отримати. Колись можна було відправити поштою в консульство, зараз потрібно іхати туди. Але можете передзвонити до них і запитати
-
Це ви напевно про українські виплати?
-
О, зачекайте, можливо ми про різне говоримо: я про канадську допомогу на дітей після 18 місяців перебування у Канаді..
-
Блін, я неправильно прочитала: я свідотство з України , а не допомогу. Вибачте) Що як українське свідотство перекладене надати для отримання канадських виплат
-
www.instagram.com/reel/C7hLEf9ulYC/?igsh=MWIxanRqaGc0a24waw==
-
Привіт) можливо є хто бажаючий сходити сьогодні потанцювати бачату?)
-
Добрий день, у кого були проблеми з бухгалтером Natalie Trudeau, якось вирішили проблему? Вона обіцяла надати підтвердження що надіслала декларації і вже 2 тижні не присилає. Не розумію чи подаватись ще раз вже без неї чи може в когось є позитивний відгук?
-
Iнтернет
-
Добрий день! у кого інтренет Fizz .як ви за нього оплачуєте ? у своєму акаунті? так як я спершу оплатила,коли підключала однієї з карт.А зараз на тій карті немає грошей! хотіла оплатити іншою, але щось не бачу.де там нажати , щоб оплатити
-
А що то за допомога ? Можете посилання дати будь ласка?
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, лікаря-гастроентеролога. Були у дженераліста, нам дали універсальне направлення до гастроентеролога. Шукаємо де записатись. Одні кажуть, що черга рік, другі кажуть, що вже реферали від дженералістів не приймаються. Хтось в курсі, як записатись до спеціаліста? Чи може маєте контакт гастроентеролога ц приватній клініці?
-
Там треба іншу спочатку додати, а потім можна буде переключитися на неї