Український Монреаль
-
Привіт. Мені сьогодні дуже допоміг наш молодий хлопець з України, учень зі школи. Я застрягла на сходах під час дощу з маленькою дитиною, візочком та важкезними сумками. Хлопець підійшов, запитав англійською чи потрібна якась допомога. Потім розговорилася, виявилося, що він також з України. Допоміг підняти візочок, донести сумки аж до зупинки та навіть поділився парасолькою. Не знаю, чи є його батьки в цій групі. Хлопець Олександр з Бердянську. Величезне Вам дякую за таке виховання сина 🙏😊🙂 нехай у Вас тут все здійсниться 🙏🙏🙏
-
Стояла в Відні в черзі на літак з хлопцем, якого не пустили на літак до Лондона. Він мав єдиний білет, але не пустили, що б він не доводив. Втратив гроші двічі бо за той білет не повернуть і на цей літак купував білет день у день втричі дорого. Тож якщо пустили Вас не означає що пустять всіх. За повернення небажаного туриста платить той співробітник аеропорту що його пропустив, тож вони дуже перестраховуються.
-
Чітко, але не зовсім. Я брала квитки на/з того самого терміналу. Як мені, то було логично, що контроль на кордоні проходити не треба. Але виявилося, що з бюджетних авіаліній по-любе треба проходити контроль. Тому й пишу, що треба уточнювати у авіакомпанії.
-
А дитина тут до чого?
-
Так, сьогодні нарешті отримали. Чекайте, повинні дати
-
Я не впевнений що дитина грає роль. Скоріше більша родина і складніше розрахунки.