Український Монреаль
-
Нажаль в нас такий довгий список очікування, що пацієнти чекають рік-два на перший прийом. :( (коли вже існуючий пацієнт, то вже швидше)
-
Саме головне тут щоб здати екзамен, це змінити філософію лікування. На зуби тут дивляться в останню чергу. Спочатку треба зробити оцінку скронево-нижньощелепного суглобу, потім оцінити рівень кістки, синус, зробити оцінку рівня ясен, мʼяких тканин, оклюзії, а вже потім дивляться на зуби та карієс. Тут не ставлять брекети, якщо пацієнт спочатку не пролікував суглоб, ясна, мʼякі тканини. Не ставлять імпланти, коронки та вініри, якщо теж спочатку не змінили оклюзію та пролікували ясна. Якщо прийти на екзамені вибирати процес лікування як в Україні, що прийшов пацієнт - одразу лікуємо тільки карієс, без того щоб оцінити стан суглобів, кістки та ясен та спочатку їх пролікувати, то екзамен одразу не здано, тому що протоколи лікування це десь половина питань. Тому підтвердити диплом доволі просто і реально, але треба вивчити місцеву філософію ставлення до здоров’я зубів, місцеві ліки, протоколи. Просто купивши базові книжки, по яким навчаються місцеві студенти.
-
Тільки підпиши відмову від відповідальності у випадку смерті)
-
Можливо хтось збирається до консульства Оттави найближчим часом та є місце, напишіть в приватні будь-ласка (не безкоштовно)
-
Через рік-два вже і зуба не буде)
-
+ це найлегша частина, але також вивчити: - місцеву систему класифікації здоров’я пацієнта за ASA - останню класифікацію здоров’я ясен - систему класифікації карієсу ICDAS - класифікацію оклюзії за Angles - і в Канаді використовують номенклатуру FDI, не американську universal
-
На сайті, доречі, є приклади питань з минулих років. Можна подивитися на які теми питають, щоб знати що вчити. Більшість питань це інформація гіпотетичного пацієнта і треба коректно поставити діагноз, наприклад Stage II, grade B періодонтоз. Потім питання: а який тип рентгену тоді виписати такому пацієнтові, які подальші кроки лікування?
-
тут всі ліки тільки по рецептам можна купити?
-
Дивлячісь що. Деякі може виписати фармацевт
-
а щоб отримати рецепт треба потрапити до лікаря спочатку,так?
-
Більшість. Крім базових парацетамолу/ібупрофену і тд
-
Їм треба дитячих грошей дочекатися. Тоді весь бюджет збалансується
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка Хто куди їздить на море на відпочинок (з дитиною)? Є цікаві локації в межах Канади чи гарні недорогі місця недалеко? (Не Куба) 😀
-
Мексика
-
І ще питання з приводу американської візи. Хто проходив інтервʼю в Оттаві, там можна заносити в приміщення телефони? Чи треба десь залишати?
-
Всім привіт. На 15 червня шукаю людину, що може зробити макіяж і укладку для фотосету. Надсилайте ціни і приклади робіт в особисті. Дякую!
-
Вітаю) чи є тут дівчата зі своєю власною швейною машинкою які можуть вшити одяг ? Дякую ☺️
-
А можна детальніше? Які саме курорти в плані ціна/якість?
-
maps.app.goo.gl/xptdjjkFLLptZCcb9
-
Тож думаю поспішать додому вертатись не треба, все ще владнається, буде навіть супер
29 Jan 2023, 07:13
198723/238858
8 minutes ago