Український Монреаль
-
Монреаль Продаю king size матрас, ідеальний стан, чистий , без плям, дуже мʼякий Віддам за 300$ Напишіть в приват.
-
Телефон , гроші можна залишити в локерах при вході. Рюкзак, сумка - ні
-
Дякую
-
Також цікавить.
-
Мені потрібні. А ви де знаходитесь ?
-
Дякую. Залишу все в машині, крім документів
-
Гудлак!!
-
Не впевнена що всі стоматологи тут цього дотримуються. При швидкому огляді і незрозумілого мені знімку, просто приклавши щось паперове до зуба, сказали, що зуб треба видаляти, бо є інфекція, а потім в результаті не могли видалить, бо зуб ще був дуже ‚солід‘, як сказали мені після моїх запитань. Тож нічого такого, що ви описали, я не побачила… Зуб болів, але набряк десни був невеликий. Тепер треба думать за які гроші чи страхування щось туди поставити, бо при широкій посмішці видно що його нема.
-
Думаю більшість все так. дотримується, тому що тут так вчать. Плюс на екзамені саме така послідовність потрібна. Звичайно не всі потім як правильно роблять, особливо якщо старше покоління стоматологів. І особливо в Квебеці.
-
Мужу не лікують зуб, поки він не поробить вправи і не пройде час з капою на ніч для суглоба ) потім тільки призначать лікування. Теж здивувалась
-
Те, що на екзамені така послідовність, я не спорю. Я описала свій досвід. Стоматолог не старшого покоління.
-
Я сама тут лікуюсь і мені відмовили ставити імплант до того, як я зміню оклюзію брекетами, і відмовили в брекетах поки не полікую суглоб, тому зараз ходжу до реабілітолога лікуватись, щоб ставити потім брекети.
-
Якщо поставити коронку або пломбу в щелепу з неправильним прикусом та нездоровими яснами, то вона буде випадати кожен рік від запальних процесів та від нерівномірного розміщення напруги прикусу
-
Так так, в мене так само + нас так вчать, що зуби лікують в останню чергу, в першу весь апарат, тому що зуби залежать від щелеп і суглобів і від рівня кістки та здоров’я ясен
-
Тому це робиться для того, щоб не потрібно було переробляти
-
На морозиво! 🍨🍦🌈 www.benjerry.com/about-us/factory-tours
-
Дівчата, а коли ми в штати їдемо ? 🤣🤣🤣
-
Де там пан Moisha з його котобусом? @MoishaCo
-
Чому б ні 😝, пару годиночок
-
Haägen Dazs 😍😍😍😍😍