Український Монреаль
-
Так звичайно. Якщо треба, можу переслати копії всіх донатів у фонд u24, Nafo Fellas, St Javelin та фонд Сергія Притули.
-
Мені здається що вони настільки по-перше тупі, по-друге пристосуванці, що якщо вимкнути всю цю пропаганду яка ллється з усіх боків в них і увімкнути правдиві меседжі про те що відбувається, то через місяць вже вони будуть вважати що путін тварина і що вони накоїли страшне.
-
Ви можете сказати: "Я повністю засуджую політику Росії по відношенню до України. Ця війна - міжнародний злочин і геноцид українців і я маю надію, що керівництво моєї країни пійде під трибунал, а Україна буде знов в кордонах 1991 року, визнаних всім цивілізованим світом". Це все
-
Схоже, здебільшого виправдовуюсь за те, де мене народили батьки і якою мовою вони зі мною розмовляли. :)
-
У українців нема надії що росіяни щось зрозуміють і зроблять висновки з цієї війни. Тому це треба змінитися поколінням. Повинен померти останній, хто "вийшов з Єгипту", як в Ісході Моїсей водив євреїв пустелею. Тому дружби не буде ще багато років, надіюсь що не менше сорока. А Україна нормально себе відчуває в родині слов'янських народів, це лише Росія як поодинокий покидьок. Наші друзі: 🇺🇦🇵🇱🇨🇿🇸🇰🇸🇮🇧🇬🇲🇰🇷🇸🇲🇪🇭🇷
-
Я з вами повністю погоджуюсь.
-
Ні, я просто відповідаю на поставлене мені запитання.
-
Соррі)
-
А, там окрім магазинів
-
В епікюрі
-
Farmer cheese
-
Costco
-
Ви прийшли просувати тезіс, що в цьому чаті треба толерантніше ставитися до повідомлень російською?
-
На 4 місяці для школяра 220 доларів.