Український Монреаль
-
Так
-
де це? дитина мріє подивитися єнотів, живемо в Ласаллі і доки не зустрічали жодного
-
Я теж мрію побачити єнота! Вже півтора роки шукаю їх всюди 😅
-
Хто здавав тест на пдр недавно , можете сказати скільки є питань і скількі дозволяється помилок ?
-
Йдіть ввечері сюди Camilien-Houde belvedere і просто пошерудіть там пачкою чіпсів🤣
-
Приходьте до нас вечором. Ця зараза наші баки перевертає, ще й не відженеш, свариться ))
-
1 блок - 8 питань (2 помилки) 2 блок - 8 питань (2 помилки) 3 блок - 12 питань (3 помилки)
-
Живе дуже багато єнотів на острові жан драпо, якщо будете там ввечері обовʼязково побачите
-
В біодомі є
-
В дельсоні у друга часто в ніч під домом шарятся, зайці теж пригають по газоні😁
-
Дорогі Українці, підкажіть будь ласка! У мене протрузії, справа рухається до міжхребцевої грижі. Потрібен хороший масажист, хто на досвіді, порадьте фахівця! Мені одного номер дали, але він робить вкрай не професійно. Не хочу до нього більше ходити. 50 доларів віддав, і склалося враження, що людина взагалі перший раз у житті масаж робить. Загалом буду вдячний за рекомендацію
-
Ми з доньками якось біля бобриного озера на зупинці зустріли польку яка годувала зграю єнотиків кормом для песиків з доларами. Думаю корм менш шкідливий за чіпси, але вважайте, бо полька пішла, а ми лишились і підʼїхала поліція)))
-
Чіпси були не для єнотів, я навіть не розраховувала їх побачити. І коли з темряви очі заблищали, навіть трошки злякалась))) ми їх не годували, я знаю, що це заборонено
-
How's work?
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
То це якраз тут, в парку Angrignon
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка , чи можна по закону одразу орендувати дві квартири одній людині в місті Монреаль ? Та чи будуть якісь проблеми при подачі таксу ?
-
О круто топ 1 тільки Тельці вже не такі терплячі як колись )))
-
По Близнюкам по всім гороскопам 100 балів 😆😆😆. Це прям резюме на сайт знайомств 🤣🤣🤣
-
А масажист протрузії лічить? :) протрузії можна закачати у залі. Знайди на ютубчику кацапчика Епіфанова, послухай, в нього багато з цього приводу
29 Jan 2023, 07:13
199152/236526
5 minutes ago