Український Монреаль
-
В мене
-
Ось і цікавлюсь
-
У нас був випадок де в Торонто чоловік їхав забирати паспорт дитини і ненароком в конверті побачив свою бірку і питає в консула, чому його паспорт не вбили як «прибув» На що йому відповіли «так має бути»
-
Це як? Мають видати паспорт на протязі 90 днів з моменту оформлення або повідомити, в чому полягає затримка.
-
Доброго дня, у когось консульство штучно затримує паспорт?
-
Ну вони його його не вбили в систему)
-
Після 11.06.2024 г. можете починати запитувати, коли буде документ. Тому що майже 2 тижні була персоналізація.
-
Тобто, прийшов, але не інформували про це та не видають?
-
Всім привіт. Хто точно знає: чи потрібно ставити апостиль на іноземний police clearance certificate? Всі джерела які я знайшла, кажуть що не треба, це не обовʼязково навіть після підписання Канадою Гагської конвенції. Але може хто вже мав досвід, наприклад, для подання на піар.
-
У мене вже он кіко часу пройшло
-
Вам відки відомо, цікавлюсь для себе
-
Запрошую вас на безкоштовне пробне заняття 📚 - англійська - німецька - французька - іспанська - чеська - польська Заняття проходять онлайн у зручний для вас час 👩🏻💻 Індивідуальні заняття для дорослих та дітей ✨
-
Поліна, який досвід французької ви маєте? І як ви знаєте так багато мов?
-
Я адміністратор онлайн школи, не викладач)
-
Реклама платна. Будь ласка, зверніться до адміністраторів, якщо бажаєте розмістити рекламу
-
Вітаю, хтось може підказати: Якщо в людини є провінційна фінансова допомога і їй хочуть сплатити незначну суму як селф емплойд, це взагалі можливо аби вона не втратила допомогу? І яка сума максимум?
-
Персоналізація була до виготовлення. Вже після її погодження можна рахувати 90 днів.
-
Гадаєте вони дані прибувшого паспорта так довго перевіряють?)
-
Знаю схожі ситуації
-
У ресторан потрібен кухар на фул тайм. Знання однієї з мов та досвід обовʼязково. Відправляйте свої CV у пп!
29 Jan 2023, 07:13
199434/238195
about an hour ago