Український Монреаль
-
Тобто, прийшов, але не інформували про це та не видають?
-
Всім привіт. Хто точно знає: чи потрібно ставити апостиль на іноземний police clearance certificate? Всі джерела які я знайшла, кажуть що не треба, це не обовʼязково навіть після підписання Канадою Гагської конвенції. Але може хто вже мав досвід, наприклад, для подання на піар.
-
У мене вже он кіко часу пройшло
-
Вам відки відомо, цікавлюсь для себе
-
Запрошую вас на безкоштовне пробне заняття 📚 - англійська - німецька - французька - іспанська - чеська - польська Заняття проходять онлайн у зручний для вас час 👩🏻💻 Індивідуальні заняття для дорослих та дітей ✨
-
Поліна, який досвід французької ви маєте? І як ви знаєте так багато мов?
-
Я адміністратор онлайн школи, не викладач)
-
Реклама платна. Будь ласка, зверніться до адміністраторів, якщо бажаєте розмістити рекламу
-
Вітаю, хтось може підказати: Якщо в людини є провінційна фінансова допомога і їй хочуть сплатити незначну суму як селф емплойд, це взагалі можливо аби вона не втратила допомогу? І яка сума максимум?
-
Персоналізація була до виготовлення. Вже після її погодження можна рахувати 90 днів.
-
Гадаєте вони дані прибувшого паспорта так довго перевіряють?)
-
Знаю схожі ситуації
-
У ресторан потрібен кухар на фул тайм. Знання однієї з мов та досвід обовʼязково. Відправляйте свої CV у пп!
-
Подивиться вище дівчина яку фотосесію зробила, можливо і ви таку зробите?
-
Можете просто кинути цей стікер, замість всіх слів
-
Чи я вас не зрозумів..
-
Гарна фотосесія, приємно дивитись
-
Так у мене дипломатична пошта)
-
Цікаві кадри однак
-
Дипломатична або ні, замовнику паспорта за кордоном мають видати його у срок до 90 днів з моменту оформлення та дозволу на виготовлення (персоналізація). Цілком можливо, що зараз затримка ще може бути через погодження процедури видачі, пов'язану із військовими документами. Раджу періодично нагадувати про паспорт через зв'язок із дипломатичною установою.
29 Jan 2023, 07:13
199441/239841
9 minutes ago