Український Монреаль
-
Привіт! Церкви приймають одяг? Якщо так, чи всі церкви наші приймають? Бо маю речі які не ношу, хочу віддати
-
А хто знає коли і де що буде закрито в місті? Є якесь джерело ?
-
Пр українцям дадуть?
-
Та то паспорти дали, нам би хоч пр
-
Зв’язку з переїздом продаю деякі речі, шафу для одягу 2 штуки за 50$ та ялинку 70$ ( приблизно 1.7 висота, точно не можу сказати) кого цікавить пишіть!
-
Блін, я спершу подумав ще не розібрали
-
Дякую
-
Багато де гірлянди ще висять )
-
На якому?
-
Підкажіть де купити дощовик та чоботи, жіночий гарної якості та краси.
-
t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_861lc7t2Bk Join me on Blum and let's earn together! Use my invite link to join the fun. 🌟
-
t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_861lc7t2Bk Join me on Blum and let's earn together! Use my invite link to join the fun. 🌟
-
Посада: Оббивщик меблів (2 посади) Розташування: Saint PASCALE - 4 години від Монреаля Зарплата: $20,33 (річне підвищення в січні) Компанія: Ми проектуємо та виготовляємо високоякісні меблі на замовлення з широким асортиментом продукції. Робочі години: Денна зміна: з понеділка по четвер з 7:00 до 16:30; П’ятниця, з 7:00 до 12:00 год місце проживання: Біля заводу є тимчасове житло. Надається допомога в пошуку постійного житла. Мова: не потрібна Використовувані інструменти: ножиці, пневматичний степлер Обов'язки: Оббивка, збірка та оздоблення деталей меблів Ідентифікація матеріалів покриття Варіант вечірньої зміни: З понеділка по четвер, 16:45. до 3:15 ранку (2 долари за годину додатково) Надсилайте своє резюме на ukraine@randstad.ca та вказуйте назву вакансії в темі листа.
-
та ні, ще не на скільки 🤣
-
Ищу варианты и не вижу ничего приличного 2 бедрум, от 70м2, ближе к центру. Цена от 400к cad. Как-то многовато выходит.
-
Бюджет 200-250к cad - порадьте квартиру та район. На що взагалі можна розраховувати?
-
Нажаль ні,сам цікавлюсь тим і зовсім недешево там
-
Та так, 3 квартири можна на лазуровому березі придбати за те що пропонують у Монреалі.
-
Десь під Катанією на Сицилії 😍
-
Що ви не бачите?
29 Jan 2023, 07:13
199871/237616
20 minutes ago