Український Монреаль
-
Вам перш ніж сперечатись треба розуміти що тут в плані землі тої ж дуже специфічний ринок
-
Кредити, матеріали, земля
-
Написане зможуть всі прочитати
-
Пишіть сюди.
-
Дуже )))
-
Звісно ні. Може я тут на кухні в трусах сижу.))) До таких дискусій треба мати вигляд.
-
Зростання цін на матеріали не виправдовує такого росту вартості нерухомості. Кредити. Саме цікаве, що гроші стали дорожче, чим були до ковіду. Це як раз знижує ціни на нерухомість, бо дорожчає іпотека. Остається земля. Вона така дорога? Чому?
-
Вам тут он дискусію пропонують. Живу😂
-
Лебор шортеж. А це вже універи. Зрозумійте що федеративні держави по іншому працюють
-
Ну з написаного вище пояснення я можу зробити висновок наступний: жодних ринкових підстав для теперішніх цін на нерухомість у Канаді нема. А є штучна регуляція ринку на різних рівнях (федеральний-провінційний-муніціпальний), які і сприяють ажіотажу на ринку нерухомості. Зміниться політичне керівництво - може змінитися і ситуація, але я не впевнений. Наразі змін чекати нема сенсу взагалі. Ціни будуть і надалі рости попри всіх гучних заяв політиків та чиновників.
-
З Вашого куту зору.😏
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentor_Slava
-
🚀 Кому потрібна легка робота з гнучким графіком на неповний робочий день – пишіть в лс 📩
-
Привіт! Я повертаюсь в Україну на наступному тижні, але у мене тут залишилось дуже багато ліків, які мені мама відправляла з України. Якщо може комусь треба щось, то готова продати за українською ціною (а вона там досить таки смішна) + 5$ за пересилку візьму.
-
Маю ще крісло. Йому 6 місяців. Для роботи за компом брала - $80
-
Ти ідешь в України тобі гривні потрібні готівкою
-
Є посилання на крісло?
-
Агресивний маркетинг😁
-
Ні, поки не треба. Я туди доїду через певний час, буду кататись трошки Європою
-
a.co/d/h84edko