Український Монреаль
-
Доброго дня! можливо в цій групі хтось проживає з дітьми в Монреалі? Підскажіть які там умови для дітей чи платять на дітей з перших днів якісь виплати, Ми проживаємо в Ірландії але тут скорочують виплати, виселяють з готелів, Тут важко щось знайти якусь квартиру , оскільки ми маємо візи по Кует хотіла би спробувати Канаду
-
Обидві професії тут регульовані так що врахуйте це. Ви не сможете працювати ні лікарем ні массажистом без місцевих ліцензій і освіти.
-
То не є проблемою і взагалі то плюс якщо брати з точки зору вивчення ще однієї мови
-
Буде
-
Ми 2 місяці назад приїхали з України працювати любимо) моя дружина сімейний лікар з досвідом 10років, я масажист з досвідом 3р, Англійська в мене близько до середнього рівня, у дружини краще, ми просто цікавимося чи буде для нас якась перспектива адже у всіх людей різний досвід дякуємо за розуміння і зворотню відповідь)
-
Треба,досить багато нажаль Житло без кредитної історії важко буде зняти і в тому випадку треба залишити депозит як вартість місячної аренди
-
І воно тут справді дороге