Український Монреаль
-
Тут є пілотна програма для кергіверів і те це не зовсім медицина. Більше нічого Ну і шоб литись франсе б2 і 2 роки досвіду по кваліфікованій професії.
-
Ні, дуже нервують коли хтось мовить англійською, тут тільки французька
-
будь-яка країна надавала допомогу біженцям напротязі якогось часу.. хтось цей час використав на вивчення мови і адаптацію, інші ні.. зараз всі країни скорочують і згортають програми допомоги.. Канада теж.. якщо приймете рішення їхати сюди - не дивіться відео навіть піврічної давнини.. все швидко змінюється.. тільки офіційна інформація з canada.ca
-
Ми ще збираємо інформацію)
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/immigrer-canada/mesures-ukraine.html
-
Цікавлюсь можливо для медиків є якісь провінційні програми у Монреаль Квебек
-
Та ну і шо вони робитимуть в Квебеку з англійською? Який піар ? Ніякий..
-
Далі раз в місяць. В кожному центрі є графік виплат. Для пришвидшення процессу подайтеся на банківські нарахування
-
Перша через 1.5-2 місяці
-
Точно не про острів
-
Мабуть від району ..
-
доброго ранку, підкажіть будь ласка, як проходить оплата за курси французької мови, чи немає затримок?
-
Зрідка так. Але більшість освічених людей знають нормально обидві мови. Ну і залежить від району сильно.
-
Це так
-
Ви не будете там медиком, може на фермі або заводі меблевому і жінка може щось таке з прибирання або рецепції в готелі в кращому випадку.. або може в будинку пристарілих працівницею, не нянею а рангом нижче, поки вивчитися на нянечку
-
Рідко,але попадаються такі запаяні кебекуа,які перестають говорити після англійської
-
Дуже дякую за ваші коментарі я зрозумів що це не для нас провінція!
-
означає перший місяць ми вчимося безкоштовно?
-
Я по графіку виплат вам не скажу. Але приблизно ви суть уловили.
-
це я так розумію у нас 29 буде місяць як ми провчимося, а оплотять нам аж тільки 29 липня і то за 1 місяць, а за червень ні?
29 Jan 2023, 07:13
200103/236412
about 2 hours ago