Український Монреаль
-
Далі раз в місяць. В кожному центрі є графік виплат. Для пришвидшення процессу подайтеся на банківські нарахування
-
Перша через 1.5-2 місяці
-
Точно не про острів
-
Мабуть від району ..
-
доброго ранку, підкажіть будь ласка, як проходить оплата за курси французької мови, чи немає затримок?
-
Зрідка так. Але більшість освічених людей знають нормально обидві мови. Ну і залежить від району сильно.
-
Це так
-
Ви не будете там медиком, може на фермі або заводі меблевому і жінка може щось таке з прибирання або рецепції в готелі в кращому випадку.. або може в будинку пристарілих працівницею, не нянею а рангом нижче, поки вивчитися на нянечку
-
Рідко,але попадаються такі запаяні кебекуа,які перестають говорити після англійської
-
Дуже дякую за ваші коментарі я зрозумів що це не для нас провінція!
-
означає перший місяць ми вчимося безкоштовно?
-
Я по графіку виплат вам не скажу. Але приблизно ви суть уловили.
-
це я так розумію у нас 29 буде місяць як ми провчимося, а оплотять нам аж тільки 29 липня і то за 1 місяць, а за червень ні?
-
Ну це так. Але тільки за острів виїдеш в туж ока то вже картина інша
-
Місандестендінг
-
Так я про то шо на острові проблем нема з незнанням французької
-
Ну так я і каду про англофонні райони
-
Не зовсім. Але якщо щось пропустили то так. Взагалі оплата за минулий місяць. Тому перший місяць і не оплачуєтся
-
Вестмаунт😂 Тупо англійська суцільна
-
Як раз про острів. Кот де неж Нотр дам де грас Кот сен люк Хемпстед Вестмаунт Вестайл Мон рояль Імще купа англомовних або щмішаних районів
29 Jan 2023, 07:13
200110/236661
2 minutes ago