Український Монреаль
-
БонжоГне😁👋🏻
-
Доброго дня! Передаю свій контракт на студію з 17 червня на один місяць. Локація в самому сердці міста , до метро place - des - arts 5 хвилин Для однієї людини, можна з тваринами. За деталями пишіть в дірект
-
мова ішла про відповідальність.. приймати рішення народжувати вісім дітей це дуже відповідально.. в Канаду не тікали світ за очі.. потрібен був час на оформлення.. тікали в Польщу, чехію, Німеччину.. думаю, у відповідальних батьків був час проаналізувати свої можливості, адже українців тоді приймали десятки країн..
-
А прірву😂згадай себе в 20😂мізки- ні не чув😂
-
Виходячи з логіки тої пані - не одному мені «20»,не один я легковажний і не одного мене життя ше потовче я до останнього вірив шо не сам в тій біді,дякую вам😎🤝🏻
-
Віддам ліжко та матрас за символічну плату Метро намюр Бажано сьогодні
-
Пардон
-
Моя масажистка - українка. Ліцензію отримала, все офіційно. Мов не знає, але має франкомовних і англомовних клієнтів, головне бажання:) Заісно, лікарям набагато набагато складніше, це взагалі інша історія. Але в цілому пишуть правду: Квебек не найкраща провінція, в першу чергу через те як складно отримати пр. Ну і френч - від нього нікуди не дінешся.