Український Монреаль
-
мова не та
-
за хамство зараз видалю і меседж і вас зі спільноти
-
жесть я в шоці з вашої ситуації. як ви зараз себе почуваєте? ви звертались в лікарню щоб зафіксувати все?
-
так а що поліс сказали на це? щось є чи ні?
-
Я відмовилась від госпіталізації мене більше поліцейська сторона цікавить, чи хтось стикався з позовом
-
Всім привіт, хто знає, як можна дізнатись статус страховки? Тобто онлайн це можна якось перевірити по номеру заявки? І страховку надсилають від Service du Québec? Дякую за відповідь
-
Не хочу вас засмучувати, але те що ви доторкнулися до неповнолітньої дитини, легенько чи не легенько може бути проти вас, ви можете робити тільки усні зауваження, краще не кажіть про це поліції
-
Проїзний залежить від зон. Мені з Лонгьою в Монреаль 150$ на місяць. Але це все одно значно дешевше ніж купувати разові квитки
-
Повідомлення вище Вам
-
Будь ласка, дівчині напишіть, яка запитувала, інакше може не побачити. Дякую за доповнення. 🌸👍
-
Є фудбанк який нічого не запитує біля Префонтан метро
-
Дякую! Мотаю на вус всю інформацію❤️
-
У Канаді, як і раніше, існує великий попит не тільки на лікарів, але й на молодший та середній медичний персонал. Після підтвердження диплому(це можливо і потрібно) ви швидко знайдете роботу
-
Господи цей божевільний Монреаль 🫣 співчуваю вам, але дійсно штовхати ще й неповнолітню то була дуже погана ідея
-
Так, це значно дешевше плюс робить життя набагато зручнішим у період коли ще без авто
-
Головне мова!!! В таких регіонах як Британська Колумбія взагалі полегшення ліцензування мідікам з іноземними дипломами ( цей регіон бориться з катастрофічною нестачею лікарів і медсесестр) . Понад 6млн канадців не мають сімейного лікаря. Чого? Бо їх не вистачає.
-
Це жахливо!😔
-
Слоти дитяті і Торонто зараз
-
Ви думаєте що таке може бути тільки в Монрелі? Про Вінніпег теж читала кошмари… Напевне, інші великі міста теж не дуже відрізняються. Інший менталітет в людей плюс інші причини.Напевне, тут безпечніше тільки в невеликих містечках.
-
Дівчина під часу руху падала на ваш рюкзак , тому ви штовхнули її в спину? А потім вона штовхнула вас зі сходів автобуса ?
29 Jan 2023, 07:13
200439/236948
15 minutes ago