Український Монреаль
-
Але тільки 1 сторона, в іншу або візьму стандартний, або спіймаю промо
-
Сестра, link!
-
Я взяла квиток в Флориду за 20 баксів , є промо на жовтень
-
як ви ловите такі квитки?маєте якись спеціальний додаток для цього?
-
Ні, чомусь не тягне 😅, бовтатись в морі тиждень. Більш ніж достатньо якісь невеликі переправи, до 15 годин, як по Греції
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, чи визнає Канада перекладені свідоцтва про народження старого зразку, зелені книжечки?
-
Наступний етап буде круїзи 🛳
-
Ні, немає для мене нічого кращого перед сном як по лазити по сайтам авіакомпаній і помріяти про майбутню подорож 🤣🤣🤣 так не зловите, я лажу по всім сканерам і роблю різні запити і чекінги, з різними можливими варіантами аеропортів і т д
-
це реально круто зо ви розбираєтесь в цьому,респект
-
Не відчуваю цієї романтики чомусь 😅 , прикольно тільки першу годину, потім буденно, як на поїзді
-
Та чого ф це круто. Крім бовтання в морі ти визодиш на сушу і топаєш по містам зазвичай
-
чи моде хтось підсказати номер російськомовного ортодонта
-
Та ви ж не порівнюйте грецькі пароми з круїзними лайнерами! Поки з Бостона до Бермуд дочимчикуєте, ви і не встигнете корабль обійти. Потім там три дні полазити і назад! Будете себе відчувати як Янукович в Афінах на Олімпіаді, коли наші можновладці підігнали цей лайнер в Пірей щоб за готелі не сплачувати.
-
З Канади не бачила, але я тут тільки рік , може ще спіймаю хвилю. А ось зі штатів, 100 баксів реально
-
др європи колись знаходили зось по низьцій ціні чи такого не буває
-
Я люблю природу, а не шик, я з більшим задоволенням полажу ці 3 дні по бермудам, мені не цікавий той корабель. Кожному своє
-
саме ортодонта бо маю проблему з брекетами
-
Та ви не розумієте проти чого зараз свою думку висловлюєте. Треба раз спробувати
-
У мене ще все попереду 😉
-
facebook.com/events/s/mind-games-at-kryivka-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B1%D1%94%D0%BD/434323629503675/
29 Jan 2023, 07:13
200999/236379
4 minutes ago