Український Монреаль
-
ми всі не вміємо
-
може прямо на парковці заборонено🤷🏻♀️😅
-
а якщо я фотошоп з торенту скачаю то так само?
-
Мені декілька людей казали що ночувати в машині заборонено
-
заборонено спати в машині?
-
поясню трохи технічно. Торент тут не заборонений, це технологія обміну даними. Заборонено тут порушувати авторське право. Торент трафік не шифрується тому провайдер бачить все що ви скачуєте. Якщо ви скачаєте щось порушуючи авторські права, наприклад Зоряні Війни від Дісней, то провайдери можуть передати ці інфу до органу який слідкує за цим і вам надішлють попередження. Тому все залежить від того що ви качаєте, як легко через контент зрозуміти що це саме фільм Дісней наприклад, і який у вас провайдер. Тому такого щоб скачав фільм і обнулили візу немає, але з часом можете натрапити на проблеми якщо будете бездумно качати усе підряд
-
У тебе тут 20 адмінів сидять!!
-
Я писати не вмію😂
-
я не тестував взагалі торренти тут). Скажу одразу, один раз гру напівлегальну скачати хотів, політика компанії мені заблочила інет, прийшлося купу імейлів писати що я дурак. Більше так не буду. То ж робіть все на свій страх і ризик
-
ооо так, дужееее будуть цікавих законів)
-
Я сьогодні вже завантажив усі французькі аудіо уроки які є на рутрекєрє. А тут як з'ясувалося – це заборонено 🧐
-
Адміни Якщо буде скучно, кидайте рандомні факти о Канаді та законах Наприклад, я була здивована коли мені розказали що заборонено носити ножі з собою, спати в машині Також могут виписати штраф якщо забув закрити машину
-
Та дивітся собі на сайтах. А краще 15$ чи скільки не пошкодувати на Netflix і дивитися англійскою. Мову підтягнете самі здивуєтеся. Треба виключити себе на 80% часу з укр/рос мовного середовища якшо хочете опанувати мову. Інакше нічого не буде. І ці роботи на мінімалку чи коло того то буде назавжди.
-
Я що сам торрент файл ти ні скачав, а тобі надіслали, а ти вже тоді подвантажуешь вміст?
-
Я попередив
-
В Німеччині качали, в Англії качали а там закони погірше були
-
Я нелегально вже місяць китайські дорами дивлюсь і нічо
-
Для справки, я собі навіть фотошоп і ще пару адоб програм купив за 80 кад у місяць, щоб не прилетіло. А то мало що.
-
короче, якщо коротко за торент можно отримати по дупці. За все інше не факт. Але це все одно порушення авторських і інтелектуальних прав. Я вам дуже раджу тут так не робити, або якщо робите - на свій страх та ризик.
-
тим більш на нетфлікс багато укр озвучки, якщо комусь треба
29 Jan 2023, 07:13
20140/238195
11 minutes ago