Український Монреаль
-
Дякую за інфу, але Поліспорін мені не підходить, бо дуже довго симптоми... Може є у вас левоміцетин?
-
Просто не знаю чи підійде "моя спеціальність". Я займалась 5 років fire-show, кручу і пої, і віяла, і стаф. З світлодіодним реквізитом теж звісно можв працювати Але не маю свого власного реквізиту, все залишилось вдома
-
Велік забрали!
-
Відам безкоштовно район Ласаль
-
Вони завжди шукають, пишіть
-
Привіт, може хтось знає, чи шукає cirque du soleil артистів? Чи варто їм написати?
-
Напишіть їм, знаю що в них були українці
-
А сумку ні☹️
-
Доброго дня, хто записувався на фулл тайм курси французької! Чи можливо отримати відповідь протягом двох місяців і піти на курси? Поділіться власним досвідом будь-ласка🙏🏻
-
Малоймовірно зазвичай 4-7 місяців очікування. Але можливо після канікул будуть активно брати
-
Я записалася наприкінці лютого, з 1 травня почала ходити. Можна періодично їм дзвонити та запитувати щодо заявки, можуть прискорити зарахування. Сама не стикалася, подрузі оператор під час дзвінка сказав, що підняв її заявку у списку.
-
Доброго дня , шукаю квартиру 3 1/2 або 2 1/2 для мами з сином , бажано з побутовою технікою. Якщо хтось знає контакти людей які можуть допомогти , дайте будь ласка знати , будь який район
-
Так
-
якою мовою там можна здати англійською, французькою і все?
-
Tecnic
-
Доброго дня, хто знає хорошу автошколу, щоб навчитися водити з нуля?
-
Четверта карта nuke
-
2:1 наві відрили друге дихання
-
Ну жінка вчора цікавилась)
-
Думаю тут дуже мало прихильників кс 😅
29 Jan 2023, 07:13
201608/239709
13 minutes ago