Український Монреаль
-
Доброго вечора. Підкажіть, як юридично правильно звільниться із компанії, щоб не відпрацьовувати два тижні (в контракті прописано попереджати за два тижні), щоб у роботодавця не було можливості звільнити першому за прогул чи за будь-яку іншу причину?
-
Спільното порадьде будь ласка який план у Comunauto обрати і в чому різниця? бо щось на сайті мало зрозуміло
-
casting.my.salesforce-sites.com/ene/ts2mmx__JobSearch На дюсик подаватися можно тільки через їхній сайт, я думаю що фаєрщики це Dancers на їхньому сайті. Також в Монреалі є щє купа інших циркових продакшенів. Пошукай в фейсбуці або інстаграмм
-
Я здавав
-
Можна здавати на укр мові??
-
Російською наче скоріше групи набираються
-
Так , треба лише чекати перекладача два - три місяці в моєму випадку , та +40$ готівкою за його послуги .
-
Тотщоб здати руснявою. А українські тести є письмові і без грошей
-
Доброго вечора, шановне панство. Можливо, хтось переїжджає та продає щось. Моя нова квартира абсолютно пуста. Пропонуйте, будь-ласка у приват. Дякую.
-
Назвіть адресу школи будь ласка, яка дає українською тести , бо я не знайшла , можливо там швидше можна здати , бо моя візита на 20.08 🤦♀️🤷♀️
-
Привіт. Причина продажу?
-
Дякую
-
НЕСЛОЖНАЯ ЗАНЯТОСТЬ, с хорошей прибылью (400$ в день) — 1-2 часа в день — Места ограничены Ставь "+" мне в личные
-
Відповів в особисті.
-
Хтось знає номер асоціації захисту тварин?
-
Наша неділя на хайкінгу 😍
-
Добрий ранок , підкажіть будь ласка в якому в обміннику найкращий курс ?
-
Добрый день.Підкажіть будь ласка де можна подивитись футбольний матч безкоштовно?
-
Перепишіть
-
Ви уточніть що на бумазі
29 Jan 2023, 07:13
201700/239709
13 minutes ago