Український Монреаль
-
Привіт, буду вперше в Канаді, хочу завітати і до Монреалю, останнім часом чую багато відгуків про виплати за те, що ти відвідуєш курси мови франц, підкажіть будь ласка чи це правда ? Десь вище бачила люди чекають ці курси пару місяців , а то й довше . Підкажіть будь ласка свій досвід? Скільки платять, який графік курсів? Вибачте, незручно питати про це, ну я вже всі виплати прошляпила, може тут щось хоть залишилося? Дякую 😇Французьку обожнюю 🥰
-
www.instagram.com/ann_manicroom?igsh=MXR6N2pwOGR6eWk2dA== Відриваю від сердечка 🥰
-
Доброго дня! Передаю свій контракт на студію з 1 липня на рік. Близько до метро Vedom. Автобусна зупинка біля будинку. Навколо багато магазинів і кафе. Парки. Дитячий садок. Для однієї людини або пари, можна з тваринами, бажано кішку. За деталями пишіть в дірект
-
Там тренер топчик потихеньку виходить на західноєвропейський рівень. Йому на день нардоження гравці зробили подарунок такий. Бо він розумів що гравці в цілому слабші ніж наші, то стратегічно переміг наших - пресінг, контратаки. Поставив своїх найкращих "коней"