Український Монреаль
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, як краще дістатися до нашого Посольства у Оттаві: поїздом чи автобусом? Нарешті зловила дитині слот на 25 липня. Чи можливо хтось буде їхати машиною зранку у цей день і є вільне місце? Я б оплатила частину витрат на поїздку
-
Отримали за місяць •Роздрукували бланк Zapytanie o udzielenie informacji o osobie, заповнили. •Надіслали за адресою ul. Czerniakowska 100, 00-454 Warszawa •копію паспорта •квитанція за сплачений збір (десь 30zl) •аркуш, де вказали зворотню адресу. Робили рік тому, того щось могло змінитися, перевірте на сайті
-
а так без різниці, Оттава маленька, там недовго добиратись
-
місцевим блаблакаром ( не помʼятаю назву)
-
Зрозуміло. Дякую за відповідь 🙏 щодо місцевого аналога блаблакару -трохи хвилююся. Бо коли раніше ми подорожували блаблакаром, іноді бували випадки, що водій скасовував поїздку майже перед виїздом і потім треба було швидко знаходити якусь альтернативу. Так як слоти зараз дуже важко піймати, не хочу ризикувати саме в цей день. Бо у мене завжди діє закон Мьорфі 😅😂
-
Poparide
-
всім привіт у кого є машина і може допомогти сьогодні?
-
Це правда 🙂
-
إقبل دعوتي و أحصل على 3 هدايا مجاناً! temu.com/u/r7QMZHVNNWLs1l4
-
Тільки кошерне приймається😂
-
Дуже високопарне слово «нереально»,ну як то нереально? Яку роботу ? Скільки часу і зусиль на пошуки та інтервʼю готові потратити? Нереально,не пробуйте😉🤝🏻
-
Коли нема їсти і жити де то і без англійської швиденько знайдеться
-
Якщо і його нема то проблема
-
Але треба хочаб б1 англе