Український Монреаль
-
Українців мало чим можна налякати, питання ж не в тому.. ми не москалі, щоб все життя терпіти і страждати.. вдома треба але комфортно відпочити, або в комфорті працювати..
-
Звичайні прості є на волмарті за 140 нові Бв - тут хз
-
Ну. Брав новий але теж віконник. Юшейп. Ставиться з інструментами але теж норм
-
У мене ще просто величенький на 10к btu тома там підпорка ще
-
Подовбатись але можливо
-
Я сам хз куди конденсат йде. З мого ні😂
-
Бо там плівкою закривати залишки вікна
-
Там залежить ще що за вікна і тд
-
схожа ситуація минулого місяця.. 150 cad списала якась компанія зі США. Звернувся в банк (СІВС). Картку заблокували, напротязі тижня вислали нову, відкрили диспут, сказали, може тривати до 6 місяців. Випадково помітив у повідомленнях з тиждень тому, що диспут закритий, гроші повернули на карту..
-
О, то я не одна потрапила в халепу). Так,після дзвінка уже вчорашні транзакції забрали з історії. Далі буде....
-
це не новий.. простіше всього знайти на маркетплейсі, але в сезон.. хтозна.. 🤔
-
Я не афішую серед знайомих.. але тут мене знають одиниці... Тому за лицемірство скажу так: коли ти не працюєш і відповідно, не в змозі фізично заробляти вже 10 місяців, майже 8 місяців практично живеш у лікарні на курсі хіміотерапії, витратив за цей час на житло все, з чим приїхав і що встиг заробити тут і в статтях своїх розходів знаходжу можливість для того, щоб робити те, про що кажу, дорікати мені лицемірством може виключно той, хто пройшов подібний шлях. Можеш видаляти. Маєш право.
-
Привіт перездаю свою кімнату з 31 липня метро Вілла Марія ціна 600 доларів
-
пластик тут називають полікарбонат ось такого типу: www.rona.ca/en/product/em-plastic-hi-core-fluted-sheet-polypropylene-white-24-in-w-x-48-in-l-x-5-32-in-t-51590-55375001?viewStore=01296&cq_src=google_ads&cq_cmp=11543931323&cq_con=107763653970&cq_term=&cq_med=pla&cq_plac=&cq_net=g&cq_pos=&cq_plt=gp&&cm_mmc=paid_search-_-google-_-shopping_aw_lia_generic_building_materials-_-71700000075231178&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw4MSzBhC8ARIsAPFOuyU682D7Fgadd_1YYYZvcR9USEY3rsCibp3MI4JJ5I5TTPZMrBBMJK0aAuT5EALw_wcB&gclsrc=aw.ds поки не закріплював.. увімкнув в тестовому режимі, гляну, чи буде конденсат текти, завтра закріплю.. штатного кріплення не було, тому просто зробив по периметру прокладки з пінопласту, обгорнутого стрейч-плівкою, вставив у пази віконної рами, щоб менше резонувало..
-
Порекомендуйте будь ласка автошколу біля Guy concordia. Треба здобути права з нуля Також цікавить момент, я чув що українцям не продовжуватимуть RAMQ, яка також необхідна для отримання водійських прав. Тобто нема сенсу вже іти? Останній момент, чи можу я після отримання learner's permit переїхати в іншу провінцію і там продовжити в разі чого отримання повноцінних прав?