Український Монреаль
-
Привіт перездаю свою кімнату з 31 липня метро Вілла Марія ціна 600 доларів
-
пластик тут називають полікарбонат ось такого типу: www.rona.ca/en/product/em-plastic-hi-core-fluted-sheet-polypropylene-white-24-in-w-x-48-in-l-x-5-32-in-t-51590-55375001?viewStore=01296&cq_src=google_ads&cq_cmp=11543931323&cq_con=107763653970&cq_term=&cq_med=pla&cq_plac=&cq_net=g&cq_pos=&cq_plt=gp&&cm_mmc=paid_search-_-google-_-shopping_aw_lia_generic_building_materials-_-71700000075231178&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw4MSzBhC8ARIsAPFOuyU682D7Fgadd_1YYYZvcR9USEY3rsCibp3MI4JJ5I5TTPZMrBBMJK0aAuT5EALw_wcB&gclsrc=aw.ds поки не закріплював.. увімкнув в тестовому режимі, гляну, чи буде конденсат текти, завтра закріплю.. штатного кріплення не було, тому просто зробив по периметру прокладки з пінопласту, обгорнутого стрейч-плівкою, вставив у пази віконної рами, щоб менше резонувало..
-
Порекомендуйте будь ласка автошколу біля Guy concordia. Треба здобути права з нуля Також цікавить момент, я чув що українцям не продовжуватимуть RAMQ, яка також необхідна для отримання водійських прав. Тобто нема сенсу вже іти? Останній момент, чи можу я після отримання learner's permit переїхати в іншу провінцію і там продовжити в разі чого отримання повноцінних прав?
-
Добрий день, можливо хтось перездає квартиру. Цікавить квартира для пари в нормальному районі не в кінці міста. До 1.500 канадських. Плануємо заїхати з початку липня або навіть раніше
-
Якийсь такий собі гороскоп…
-
Я Лев Здається, циганка забула , що таке гороскопи .. Сподіваюсь ви не платите їй. Чи це по бартеру ?)
-
Ну деякі 🤣
-
Колишні мене ненавидять 😭🤣
-
Без бузинової палички не розібратися ….
-
Експерти по паличкам 🤣