Український Монреаль
-
Привіт! В субсидований садочок на південному березі терміново потрібна вихователь (допоміжна), хочуть взяти українку, досвід і освіта не потрібна. Потрібна французька мова (хоча б повний курс францедисьон) англійська, відкритий ворк перміт для роботи з дітьми. Бути стресостійкою і вмотивованою. Ця позиція проходить по НОК. Початкова зп 18,5 в годину. Повний день. Звертатись в приват за подробицями. Нажаль місць в садочку для діток немає.
-
А сигарети (? 🥲
-
Привіт, шукаю механіка по коробкам(трансмісіям), проблему знаю, рішення теж знаю, тільки поирібно порадитися. Ну і якщо що зробити(бажано не за всі грощі світу), бо місцеві нічого не хочуть дивитися, помилок по лаунчу не бачать, хоча вони є, й тільки кажуть міняти трансмісію. Підійде й російсько-розмовляючий механік. Дякую.
-
-
Якщо знаєте номер свого файлу, то можете відправити онлайн ще раз. Якщо ні, сходіть зі своїми документами до сервіс квебеку ще раз і запитайте номер свого файлу. І знову ж таки відправте документи онлайн. Так буде швидше.
-
Народ, а у кого рахунок у Royal bank , та хто стикався з таким: прийшла ось така форма поштою я перший раз заповнив що я резидент вписав свій SIN, але вони написали, що у них інші данні щодо резиденства і прислали повторно, та ще на додаток лякають штрафом у 500 баксов якщо не надам інформацію. Я прибув у березні по Куает, може я дійсно не рахуючи резидентом, тому що не прожив тут 183 дні, може хтось підкаже?
-
Тут беруться критерії а не дні www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html
-
Тимчасове і податкове
-
Дає