Український Монреаль
-
Одну таку рибку на днях зловили,чуть не потонув 😅
-
Ще залежить від вигляду вагітної. Я в 18 тижнів виглядала наче от от народжувати))) брала із собою виписку з мед карти, і з аеропорту дзвонили лікарю моєму перепитували, чи дійсно 18 тижнів😄, але то було 12 років тому)
-
В пп
-
Що за стіл?
-
Яка компенсація за садок, якщо ходиш на курси?
-
Всім привіт, ми переїжджаємо до нового кондо та у нас moving sale (матрас, стіл для роботи і т.п) все в ідеальному стані, за символічні гроші. Пишіть кому цікаво 👋
-
при чому тут як замовляли😅
-
та у мене чомусь там англійську просто не показує🤷🏻♀️
-
Ну бо там англійською і французькою. Без російської, як замовляли.
-
Доброго дня, може хто знає або робив анкету з такою проблемою, ось у дітей 6-7 років не дійсний загрнан паспорт, можу лі я зробити анкету без них, або якось по іншому, підкажіть будь ласка. Буду вдячна
-
там трошки дивно може то фейсбук так перекладає по дурному
-
Закарпатські прикордонники затримали танцюриста, який планував переплисти річку, щоб потрапити на змагання з танців у Німеччині
-
Хто тут захоплюється стендапом?
-
Можете кинути скріном? Група закрита, на жаль
-
Хтось шукав маленьке житло. www.facebook.com/groups/1355086565012046/permalink/1489960688191299/
-
Вінничанин вночі вибив вікно у McDonald's, щоб йому продали їжу
-
Залежить від ак. Коли я літала, то лише до 28 тижня впускали, далі-треба довідку. Після 33 тижня не можна було літати в принципі
-
До 32 тижнів вагітності можно подорожувати літаком, а далі з довідкою від лікаря
-
Вам про це треба спитати у ейр канада. Це буде точніше
-
Дівчата, хто летів Air Canada, якою має бути довідка про термін вагітності і виданою за скільки часу до посадки
29 Jan 2023, 07:13
20272/238150
about a minute ago