Український Монреаль
-
Є цікаві акційні пропозиції регулярно, але так щоб скупатись там треба мати велику сімʼю або дуже великий гаманець. Бо там нічого начебто не взяв і 209-300 дол немає .. а якщо взяти все що потрібно то це вже 500 дол. А так якісні продукти, європейських багато, мені подобається дуже ..
-
HECЛOЖНАЯ 3AHЯTOCTЬ, с хорошей прибылью (500$ в день) — 2 часа в день — Места ограничены Пиши "+" мне в личные
-
Скажіть будь ласка скільки приблизно часу проходить від моменту зняття коштів з кредитки за евалюацію диплому до отримання результату.
-
@sawadikhaaa та за шо 😭
-
Добрий вечір. Маю цікаву пропозицію для вас! Не потрібні особливі навички або велика витрата часу. Можливість стабільного заробітку, кожен день. Не потрібно жодних специфічних знань, потрібно лише кілька годин на день. Все онлайн, достатньо мати смартфон (не дзвінки) Зверніть увагу! Все законно, але тільки для повнолітніх + осіб. Пишіть мені в особисті повідомлення)
-
Порекомендувати чи просто знайти навчальну програму?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, зараз готую документи для подачі на РR. Хочу трішки зекономити та зробити переклади в Україні. Питання: чи необхідно меня нотаріально завіряти ці переклади в Україні? Чи можна просто переклад робити?
-
champion.com.ua/ukr/football/evro-2024/ukrajina-belgiya-divitisya-onlayn-match-yevro-2024-1003624/
-
По нулях наче
-
Бо якщо буду дивитись на роботі шеф скаже що я взагалі знахабнів😂🤷♂️
-
Я онлайн читаю