Український Монреаль
-
А ви в Кєбєку? Бо щось то дивно)
-
Вітаю, жіночки! Підкажіть чи ви знаєте у Монреалі гінеколога, який приймає страховку? 💅🏻
-
Есть несложная занятость, с высокой оплатой от 200-700$/день ! - 2 - 3 часа в день - Места ограничены Пиши "+" мне в личку
-
Номер квацький? І що там точно каже?
-
Монреаль
-
Українською, будь ласка
-
Канадский, this number is not available in this location. вона ще шось на початку каже, але я не розумію
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи хтось продовжував ортодонтичне лікування в Монреалі для брекетів, які були встановлені в Україні? Якщо так, поділиться, будь ласка, контактами ортодонтів, хто береться за таке.
-
Шановне панство, попередження від авіакомпанії WestJet для тих хто вже придбав білети або планує це зробити. Вже від завтра можливий страйк механіків WestJet що може призвести до неприємних несподіванок і наслідків для подорожуючих.
-
Доброго дня) Здаємо студію з меблями біля метро Монт Роял. Пишіть в особисті повідомлення за деталями 🌞
-
Доброго дня! На який тип візи треба продаватись щоб приїхати до квебека на наукову конференцію?
-
Дякую
-
Temporary resident visa канадська
-
А в цю пятницю щось буде? 🤪
-
Так тут система працює не так як українська. Тому його особливо бути не може
-
тому і питаю. може хто знає лайфхак
-
Wise алеинамкарту не можливо перевести гроші. Тільки на рахунок
-
Панове, вітаю. Нид хелп, чи знає хто, як перевести гроші на канадську карту, якщо в мене є тільки карта і я не в Канаді
-
Дякую
-
Всеодно на рахунок Нема тут переказу «на картку» Його і в Україні немає але багато хто не розуміє цього
29 Jan 2023, 07:13
202990/240042
44 minutes ago