Український Монреаль
-
НЕСЛОЖНАЯ 3AНЯTОCTЬ, с хорошей прибылью (300$ в день) — 2 часа в день — Места ограничены Пишите "+" мне в Л.С
-
З днем конституції України, мої любі українці!🇺🇦 Я Максим, більше ніж півтора роки я був одним з адмінів цієї спільноти, за цей час до мене в особисті повідомлення звернулося понад 100 людей за порадою, понад 40 людям я допоміг з заповненням аплікації на візу в Канаду , всі вони прибули і живуть в різних провінціях, 12 людям я допоміг продовжити ворк перміт, я переклав інструкцію щодо зняття обмежень ворк перміту, якою ви всі користувалися. Наразі мені потрібна ваша допомога, мій брат військовий медик 114 бригади знаходиться з бойовим завданням в Купянському напрямку, наразі для ефективного виконання завдань їм потрібно авто, тому прошу вас підтримати його донатом. Слава Україні 🇺🇦 На авто для 114-ї бригади, для медиків 🎯Ціль: 100 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/5KNaR5ej74 💳Номер картки банки 5375 4112 1935 6453
-
Продам чайник, він робочий, просто купив новий. 20$ метро монт-роял
-
А якою мовою будуть спілкуватися ті хто захоче до вас приєднатися?
-
А коли прибули до кєбєку? Залежно від цього ви можете чи не можете податись
-
От тут можуть дати можуть ні
-
Добрий день. Порадьте стоматолога, будь ласка (бажано з власного досвіду).
-
В іншому місці прямо написано що не можете The content of this page is for Ukrainian nationals only. Ukrainian nationals who arrived in Canada after May 31, 2024 are ineligible for the Specific Assistance Program for Ukrainians. Persons in Québec who want to apply for financial assistance must visit the Social Assistance and Social Solidarity page.
-
типо ворк пермиiт iтд маю
-
а якщо прибув до 1 червня потiм був у европi та повернувся
-
Читайте. Ви маєте право якщо прибули до першого червня.
-
так i де тут написано що не можна
-
Там вірніше не в кєбєк а в Канаду