Український Монреаль
-
От тут можуть дати можуть ні
-
Добрий день. Порадьте стоматолога, будь ласка (бажано з власного досвіду).
-
В іншому місці прямо написано що не можете The content of this page is for Ukrainian nationals only. Ukrainian nationals who arrived in Canada after May 31, 2024 are ineligible for the Specific Assistance Program for Ukrainians. Persons in Québec who want to apply for financial assistance must visit the Social Assistance and Social Solidarity page.
-
типо ворк пермиiт iтд маю
-
а якщо прибув до 1 червня потiм був у европi та повернувся
-
Читайте. Ви маєте право якщо прибули до першого червня.
-
так i де тут написано що не можна
-
Там вірніше не в кєбєк а в Канаду
-
If you are a Ukrainian national who arrived in Canada before June 1, 2024, you may apply for financial assistance under the Specific Assistance Program for Ukrainians. This financial assistance is meant to provide you with money to help you so you can enter the labour market and actively participate in society. The online form is a quick, easy and secure way to submit your application in order to obtain this financial assistance.
-
чому ?
-
www.quebec.ca/en/family-and-support-for-individuals/social-assistance-social-solidarity/financial-assistance-for-ukrainian-nationals
-
Тоді податись не можете
-
З європи штампи про вибуття ставлять от по ним можуть і відмовити
-
Тут спірно Дивлячісь зо вони ваажатимуть за прибуття Дату перміту або якщо є записи в пасспорті
-
не зрозумiв
-
🌟 Запрошуємо вас підписатися на наш Eventbrite! 🌟 CSAI запрошує вас до підписки на наш Eventbrite. Завдяки цьому додатку ви більше ніколи не пропустите жодного заходу, який ми організовуємо. Ми регулярно проводимо різноманітні події та заходи, спрямовані на підтримку та інтеграцію іммігрантів у суспільство. Підписка на наш Eventbrite надасть вам можливість отримувати всі оновлення та сповіщення про майбутні заходи безпосередньо на ваш телефон. Приєднуйтесь до нашої спільноти на Eventbrite та залишайтеся в курсі всіх наших подій, семінарів та зустрічей! 🔗 Підписатися на Eventbrite: www.eventbrite.ca/fr_CA/o/centre-social-daide-aux-immigrants-42491632813 За додатковою інформацією звертайтеся до мене - [email protected] 🍀