Український Монреаль
-
Ясно. Буває.
-
Вибачте тоді. Забагато тих хто намагається щось продати чи якось надурити. Просто навала останнім часом
-
Ок. Порозумілися. Дякую.
-
Опа. Свої. Мій дядько та його дружина готові допомагати у вивченні французької мови. Раджу!!!! Вони в Канаді більше 30 років. Вибачте за непорозуміння
-
👍 Дякую.
-
Я теж розбанив дядька Славіка
-
Заходьте в приват, будь ласка.
-
Ми ще можемо організувати заняття. Я знайду вам місце
-
Доброго вечора. Хто має контакт жінки інструктора з водіння автомобіля. Буду дуже вдячний за контакт. Дякую
-
Guys!! Дуже важливе питання Подаємось на ПР в Квебеці . Дуже потрібна допомога з certificate du celection du QC перед подачею на ПР. Є знайомі імміграційні консультанти? Хтось може робив. Мене сайт не пускає без нього Будь ласка буду дуже дуже вдячна. Це єдине з чим виникають проблеми. Не знаю як заповнити частину Квебеку. Порадьте 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
Емм і по якій програмі? Csq це і є номінація від провінції яку отримувати довго. Поки його нема на ракух на пр і не подастесь.
-
По новій програмі для українців які мають членів сімʼї. Зазначено що якщо це в квебеці мусить бути CSQ перше. Я коли одружилась якось мені адвокат заповнив і без роботи щоб отримати ПР і CSQ навіть коли мене ще не було у провінції. Має бути якісь вихід Там блін програма не пропускає без CSQ а його заповнити і Хз як 🤯
-
ви по цій інструкції йдете www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/apply.html ?