Український Монреаль
-
Дякую) Ви писали про фільми французькою з українськими сабами. Нетфлікс в мене є.
-
ось, я ж про це і питаю. як замовити їхнє авто на іспит? Це треба відразу? прооформенні запису на іспит?
-
Я здавав теорію на Berri-Uqam. Але на практичний екзамен вони мене записали в Laval. Я орендував машину у них на місці. Коштує трохи більше 100 доларів. Ви можете також зняти машину в іншому місці, якщо знайдете дешевше, і приїхати вже на ній. Або навіть позичити в когось зі знайомих. На Berri-Uqam вони також повинні мати цю послугу.
-
Авто берете безпосередньо в день екзамену. Вони вас самі запитають чи у вас є машина, якщо ні, то чи хочете ви у них орендувати. Орендою займається зазвичай інша фірма, яка знаходиться неподалік. (Можливо навіть у тому самому приміщенні.)
-
IGA працює також
-
Добрий день! Є хтось хто приїжджав у червні перший раз по візі виданій до лютого? (Або ваші знайомі, за яких Ви точно знаєте)? Підкажіть, будь ласка, чи дали Вам(або вашим знайомим) Ворк Перміт одразу у аеропорті?? Дякую!
-
Доброго дня ,пропоную РОБОТУ в Longueuil ,знання базової французької обов’язкові . Робота на вихідні(Сб та Нд )з 9:00-15:30 , ресторан Ben&Florentine , знаходиться в 3х хвилинах від госпіталю «Pierre-Boucher” . 17$/год .Офіційне працевлаштування . Потрібно допомагати мити посуд в парі з хлопцем , мити підлогу , носити посуд і тому подібне . Писати тільки серйозно налаштованим