Український Монреаль
-
Усюди роблять щось своє та й все)
-
160+такси,букингклінінг та таке інше виходить
-
Айм соу сорі
-
Тільки англє
-
Я не розумію франсе
-
"Томатне вино як коньяк"- се куа са?
-
Наші з хрону чи ще щось Тоже збоченці?
-
Падпроблєм
-
Доречі бормотуха зі шрі ланки з червоних бананів (червоний ланкійський ром) одне з кращого що я пив в житті
-
Всі хто за мене переживав я вдома. Дивився на ці фонтанчики, бомжу каву налив і віддав свій бутерброд і овощі, пропетляв до плац де арт , бо шамп був повністю забитий неначе Мумбаї, поки йшов побачив пару локацій зі скупченням бомжів, тепер знаю де не треба вночі ходити, біля метро якась розмальована в татухах показала язика через два пальця, я їй сказав - украйно іммігранто, обліко морале і швидко втік 😳 Я зрозумів, Монреаль моє місто, я тут буду жити( з божью поміччю сподіваюся залишуся)😁 Висновок- не х...во провів вечір, треба ще катку в героїв шторму зробити і спать🥱
-
Підкажіть, як краще переказати гроші в Україну?
-
🚀 Haчнитe зapабатывать oт 800 доллaрoв в нeделю yжe cегoдня! 🚀 ▪️ Я лично пpовeду ваc от новичка до пpофессиoналa на бeсплaтном ускopeнном кypсe. 🎓 ▪️ Pабoтаем на нaдежных платформаx Вinаnce и Вybit. Гapантирoваннaя бeзопаcноcть! ✅ ▪️ Гибкий график: всегo 1-2 чаca в день. 🕐 ▪️ Пoдxoдит абсoлютнo вcем! 👨👩👧👦 Хoтитe узнaть бoльше? Hапишите мнe! 😉👉 @SemirovABS