Український Монреаль
-
Падпроблєм
-
Доречі бормотуха зі шрі ланки з червоних бананів (червоний ланкійський ром) одне з кращого що я пив в житті
-
Всі хто за мене переживав я вдома. Дивився на ці фонтанчики, бомжу каву налив і віддав свій бутерброд і овощі, пропетляв до плац де арт , бо шамп був повністю забитий неначе Мумбаї, поки йшов побачив пару локацій зі скупченням бомжів, тепер знаю де не треба вночі ходити, біля метро якась розмальована в татухах показала язика через два пальця, я їй сказав - украйно іммігранто, обліко морале і швидко втік 😳 Я зрозумів, Монреаль моє місто, я тут буду жити( з божью поміччю сподіваюся залишуся)😁 Висновок- не х...во провів вечір, треба ще катку в героїв шторму зробити і спать🥱
-
Підкажіть, як краще переказати гроші в Україну?
-
🚀 Haчнитe зapабатывать oт 800 доллaрoв в нeделю yжe cегoдня! 🚀 ▪️ Я лично пpовeду ваc от новичка до пpофессиoналa на бeсплaтном ускopeнном кypсe. 🎓 ▪️ Pабoтаем на нaдежных платформаx Вinаnce и Вybit. Гapантирoваннaя бeзопаcноcть! ✅ ▪️ Гибкий график: всегo 1-2 чаca в день. 🕐 ▪️ Пoдxoдит абсoлютнo вcем! 👨👩👧👦 Хoтитe узнaть бoльше? Hапишите мнe! 😉👉 @SemirovABS
-
Вітаю, мене звати Василина! Я та моя команда вже більше 5️⃣років працює на ринку ОАЕ, Америки та Європи. Ми надаємо такі послуги➡️ 📎 Реклама Fb&Inst 📎 Google реклама 📎 YouTube реклама 📎TikTok реклама 📎 Створення та оптимізація сайтів 📎 SMM 📎 SEO Якщо ви зацікавлені, пишіть📩
-
HECЛOЖHAЯ 3AНЯTOCТЬ, с хорошей прибылью (500$ в день) — 2-3 часа в день — Места ограничены Пишите "+" личные
-
Привіт. Якщо хтось має запрошення і йде завтра на вечірку на кораблі з INICIO( бувший ERS), і не проти піти разом, напишіть будь ласка в приват.
-
🎵🎼🎶 CSAI запрошує українців на концерт під відкритим небом! 🎼🎵🎶 🎵Щоб відсвяткувати 50-річчя Centraide of Greater Montreal, оркестр Métropolitain і талановитий диригент Наомі Ву запрошують вас на яскравий і веселий літній концерт. Подорожуйте світом і часами за вечір, наповнений захоплюючою музикою, яка змусить вас танцювати та мріяти! 🎵Дозвольте собі перенестися від віденського двору з вальсом Штрауса до циганського каравану з «Угорськими танцями» Брамса, а потім пориньте в іспанське тепло з Мануелем Де Фальєю. Потім ви дослідите гамірні вулиці Нью-Йорка з Бернштейном і сільську місцевість Квебеку з танцем Клода Шампань. 🎼Ця музична програма переплітає зв’язки між різними культурами, пропонуючи картину, де кожен твір і кожна нація привносять унікальний колорит. Любов до музики й танців долає кордони, збираючи сім’ї та сусідів у сусідньому парку на незабутній літній вечір. 🎶Приєднуйтесь до нас, щоб отримати винятковий музичний та громадський досвід! 🔗Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-concert-en-plein-air-933537906007?aff=oddtdtcreator 👩💻Після реєстрації ви отримаєте лист із інформацію щодо деталей зустрічі
-
Доброго ранку. Чи планує хтось їхати в Оттаву в консульство з Монреаль (подовжити дитячий паспорт)? Будь ласка, якщо у Вас є вільне місце, візьміть з собою. Не безкоштовно.
-
В мене слота не має. Я так розумію, що подовжують паспорт (штампіком) у будь-який вівторок або четвер.
-
Думаю, варто уточнити дату. Бо я теж шукаю, з ким можна поїхати 10 липня. Якщо не знайду, поїду автобусом.
-
Привіт, дівчата. Кому потрібен спортивний комплект для заняття спортом? Віддаю за 10$ кожну річ. Розмір майки M-L. Розмір легенсів S. Купляла в Польщі. Дуже гарний матеріал. В Канаді поки що такого, нажаль, не знайшла. Але продаю бо за рік занять в залі він на мене став маленьким. Якщо потрібні фото як виглядає на тілі-скину в оп:)