Український Монреаль
-
Доброго ранку. Чи планує хтось їхати в Оттаву в консульство з Монреаль (подовжити дитячий паспорт)? Будь ласка, якщо у Вас є вільне місце, візьміть з собою. Не безкоштовно.
-
В мене слота не має. Я так розумію, що подовжують паспорт (штампіком) у будь-який вівторок або четвер.
-
Думаю, варто уточнити дату. Бо я теж шукаю, з ким можна поїхати 10 липня. Якщо не знайду, поїду автобусом.
-
Привіт, дівчата. Кому потрібен спортивний комплект для заняття спортом? Віддаю за 10$ кожну річ. Розмір майки M-L. Розмір легенсів S. Купляла в Польщі. Дуже гарний матеріал. В Канаді поки що такого, нажаль, не знайшла. Але продаю бо за рік занять в залі він на мене став маленьким. Якщо потрібні фото як виглядає на тілі-скину в оп:)
-
Добрий день, продам нові жіночі кросівки Nike. Оригінал, замовляли в Англії. Чудовий колір. На ногу 24.5 см буде, як раз, пишіть у приват. 💸 60 CAD
-
Піти працювати замість соціалки😂ну а якщо серйозно то нічого не зробите окрім зміни адреси
-
ти шо таке кажеш - літо, басейни відкриті. не для того люди сюди приїхали, щоб працювати
-
Дякувати за те, що будуть платить і таку як будуть… Ви, напевне, дійсно недавно приїхали і не розумієте, що 100 дол тут ситуацію не змінять
-
Скільки вам років?
-
Вибачте чат за грубу відповідь, тут багато хто питає про можливість жити і нічого не робити, тож всі трохи втомилися від питань про соціалку 😅 Те, скільки грошей ви отримуєте від держави, залежить від вашого сімейного становища. Вони виходять з того, що двоє людей витрачають менше, ніж якщо кожен живе окремо, і в принципі це має сенс. Ви можете змінити житло на дві різні кімнаті в різних будинках, але тоді у вас просто буде вища оренда, яка з'їсть цю різницю. Щодо роботи, в фейсбук досить багато груп типу "українці в Монреалі" і там періодично шукають працівників. Напишіть по таких групах самі, що шукаєте роботу. Зараз літо, і можна щось знайти, тим паче чоловіку. Особливо, якщо не боїтеся фізичної роботи. Бо вижити тут на соціалку неможливо, а якщо працювати, то навіть один ви можете заробляти достатньо на двох людей.