Український Монреаль
-
Десь так воно мабуть і є. Уявляєш які будуть перспективи для роботи людям, якщо вони тут оволодіють іще й французькою.
-
Фу😂🤪
-
Вітаю! Порадьте, де продається перевірена техніка Apple б/в . Не епл стор, дякую! Вкрали макбук, необхідно придбати новий.
-
Вітаю, мене звати Анастасія, мені 15 років. Шукаю работу нянею. Розмовляю української, російської, англійської та трохи французької. Маю досвід роботи з дітьми. Працювала аніматором і дитячому центру, та також доглядала за маленькіми дітьми родичів. Оплата погодинна та договірна. Пишіть в особисті повідомлення
-
Вітаю🌷 Мене звати Олена, я професійний перукар з досвідом більше 20 років💇💇♀️ Пропоную наступні види послуг: - жіночі стрижки💇♀️ - дитячі стрижки👫 - чоловічі стрижки💇 - колористика (всі види складності) - процедури по відновленню волосся (кератин та ботокс) 🔥Гаряча пропозиція літа -25% на процедури відновлення для волосся🔥 📍 4077 Boul. Saint-Laurent Для запису звертайтеся в пп, або: 📷 Instagram: olena.taranets ☎️+1(438)5353988 До зустрічі🌷
-
Пробуйте в фб по-групах районів міста,досить часто бачив шо проскакують повідомлення про те що шукають няню на пару годин
-
Доброго дня дві дівчини шукають квартиру . Може хтось здає чи є знайомі які здають? Буду вдячна за будь-яку інформацію
-
Підкажіть хто знає щодо ВОДІЙСКИХ ПРАВ, якщо не мала раніше. Як здавати?
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Дякую 🌸
-
Якщо для того, щоб грати цього літа, то вже пізно.