Український Монреаль
-
І мені також, будь ласка
-
Чоловік цікавився - тільки повнолітні
-
Дякую) я то це розумію і згодна з цим повністю) мене поросили запитать - я спитала) Сама не палю і іншим не раджу🚭
-
Дивне питання і мені здається з очевидною відповідю - ні. Неповнолітні не можуть вживати і як наслідок перевозити алкоголь та цигарки)
-
Привіт всім. Таке питання виникло. Є певна норма на провоз цигарок з собою. Чи можна на 15тирічного сина теж взяти блок? Чи то тільки на дорослих?
-
Може йому був потрібен одяг
-
П'яний львів'янин розбив вікно автівки та викрав одяг
-
Доброго дня! Дівчата, підскажіть, є тут косметолог чи хтось знає перевірені контакти?)
-
Поділіться будь ласка контактами)
-
Думаю є вигідніше, але в мене тоді не було часу шукати
-
В мене тариф від chatr, 40$ за 5 Гб інту (але насправді в мене більше, не знаю чому, якийсь бонус кожний місяць приходить), безлім дзвінки і повідомлення (Канада і сша). Не знаю чи це тільки для українців, але другий місяць був безкоштовно
-
Привіт) чи є тут хтось, хто знімає кімнату (Саме кімнату, не квартиру загалом) ? Скільки ви платите на місяць та за якими умовами знімаєте? Чи є контракт чи просто в людей?
-
Який найвигідніший оператор? Щоб ціна була адекватною і кількість гігабайт( або безліміт взагалі) На телефон
-
нам наш едвайзер з Carrefour jeunesse-emploi de Laval сказав нічого не купляти, тимпаче на пошті, просто виправити..от ми і послухали 😂
-
Їм аби шось продать😁
-
може і треба було😅, ми так зробили, все отримали
-
А нам на пошті сказали, що потрібен інший конверт, якщо ми хочемо щось виправляти, ми купили, переписали адресу і відправили, ось уже два тижні, ждем...
-
мабуть те саме, про адресу. ми виправили( замазали correction tape) тому що я бачила що хтось чекав декілька місяців... але якщо те саме по часу то відправляйте за вказаною адресою ...або виправте, як вам спокійніше буде, я не фахивець
-
Я коли телефонувала, теж щось говорилося про “change”, але якість зв‘язку була дуже погана, тож я так і не зрозуміла що я повинна change.
-
Тоді думаю немає сенсу виправляти😄
29 Jan 2023, 07:13
20376/236514
23 minutes ago