Український Монреаль
-
Ви знаєте, пані, я навчаюся разом з вами, бо ж кажуть люди: "вік живи - вік учись". Кожен день нам приносить якийсь урок. А ще й як це вам чимось допоможе, то це навіть мотивує і приносить задоволення.
-
Я так бачу ви, пане, молодий чоловік. Було би краще якби ви забрали останню букву "е" з вашого імені, бо у французькій мові це означає жіночий рід. Хіба може ви це навмисно зробили.... тоді mille excuses.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
Привіт! Ми їдемо до зоопарку та аквапарку в Гранбі наприкінці липня. Ось деталі заходу. Дайте знати, якщо ви зацікавлені на пошту [email protected] ПОДОРОЖ ➤ ЗООПАРК ГРАНБІ ➤ Субота, 27 липня 2024 року ➤ Відправлення о 9:00 ➤ Центр Призм ➤ Повернення о 17:30 ➤ Центр Призм ➤ Вартість ➤ до 2 років $10 ➤ 3-12 років $27 ➤ 13 років і старше $45
-
Я тут
-
Привіт. Хтось йде сьогодні на вечірку з INICIO Employment Preparation? Якщо так, напишіть будь ласка в приват
-
40$
-
В аеропорту саме вони стояли
-
Ну раніше всім цим csai займались. Я думаю можна до них звернутись
-
-
❗️❗️❗️РОБОТА❗️❗️❗️ Усім привіт моя знайома шукає няню для свого сина, якому рік. «Я мати-одиначка, маю однорічного сина. Я живу на Західному острові Монреаля. Шукаю няню на повний робочий день і, якщо можливо, домробітницю. Мені потрібен хтось, хто готовий бути гнучким у своєму графіку. Я починаю працювати дуже рано вранці. Я іноді працюю ввечері або у вихідні. Я б заплатив за них понаднормово. якщо хтось зацікавлений, я буду дуже радий поговорити з ними.» Хто зацікавлений присилайте своє резюме на цю пошту [email protected]