Український Монреаль
-
В аеропорту саме вони стояли
-
Ну раніше всім цим csai займались. Я думаю можна до них звернутись
-
-
❗️❗️❗️РОБОТА❗️❗️❗️ Усім привіт моя знайома шукає няню для свого сина, якому рік. «Я мати-одиначка, маю однорічного сина. Я живу на Західному острові Монреаля. Шукаю няню на повний робочий день і, якщо можливо, домробітницю. Мені потрібен хтось, хто готовий бути гнучким у своєму графіку. Я починаю працювати дуже рано вранці. Я іноді працюю ввечері або у вихідні. Я б заплатив за них понаднормово. якщо хтось зацікавлений, я буду дуже радий поговорити з ними.» Хто зацікавлений присилайте своє резюме на цю пошту [email protected]
-
В Монреалі є багато центрів допомоги новоприбулим: Cari,Casi,Csai,Alac...
-
🌸 Дівчулііі, (а може й хлопчики 😅), привезу cтiки до іqоs/глo (tеrеа/hееts/nео), cигарeти будь-якої марки, eІf bаrи, мeдикаменти, заправки для кaльяну, і подібне 💉Також КОСМЕТОЛОГИНІ, для Вас: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🇺🇦Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей ) Беру також на процедури, є пару вільних віконець 💕
-
Продам старенький ноут Acer Aspire V17 Nitro Black Edition трішки побитий но повністю робочий з памятю на 500гіг сдд Вбитий акумулятор но працює від розетки Відеокарта перегриваєця як ненормальна тому можна використовувати як чисто стаціонарний комп для ютуба чи емайлів не для іграшок якшо кому цікаво відам за 100CAD
-
1060 geforse
-
Маю одне місце на завтра до Оттави, якщо потрібно завести до Посольства - пишіть 🤞😉
-
Він же не виступає в Монреалі 🤔
-
Привіт! Хто перевіряв безкоштовно зір та обирав безкоштовно окуляри по бенефітам cuaet в Монреалі? Порадьте оптику)