Український Монреаль
-
Можливо треба оффер в кєбєку Підіть на сайт і подивіться анкету для кєбєк градюейтів Там можуть бути уточнення по докам
-
Доброго дня всім!Є людина ,яка купила авто ,маючи тільки українські права?Цікавить оформлення документів. Напишить будь ласка в лічку
-
Це більше підійде для людей, які розуміються в ремонті і чи все там гаразд. Їздити серед трафіку на велосипеді за 50 доларів- немалий ризик
-
А тут вам продадуть та він ніколи не зламається в трафіку 😂
-
Я маю на увазі стан при покупці. Якщо купувати в магазині який спеціалізується на велосипедах, це надійніше. Я читала рекомендації і так і зробили коли купували велосипед для сина. Але це тільки моя думка.
-
Bus trips Customers may bring their dogs or other pets onto buses. For its own safety, your pet must remain inside a carrier or other closed container designed for that purpose at all times and be kept out of the way of other passengers
-
Ось тут кажуть, що в переносці це ок www.stm.info/en/info/advice/good-manners-when-using-public-transit/travelling-animals
-
Так ви можете купити в магазині,але там завжди дорожче. Успіхів
-
Звичайно що дорожче. Це безперечно
-
Там приписка поки не авторизванні Ми ж тут наче авторизованні рішенням провінції Так що спірно
-
Перевірте. Був там схожий пункт в тексті
-
Так воно і було ж в не подовженому
-
це з мого перміта скріншот